SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive klar til "træningslejr" Skrevet d. 08/02 2018

Mens Vendsyssel brugte træningskampen mod Skive IK som optakt til en uges træningstur til Tyrkiet, kunne Skive-spillerene se frem til en superkort ”træningslejr” hjemme i Skive.

Spillerne samles i et døgn fra fredag middag, hvor der blandt andet står styrketræning, teambuilding og masser af hyggeligt samvær med ”Skive-mesterskaber” i bordfodbold, bordtennis og shuffleboard på programmet fredag, og efter overnatning på Motel Skive er der hård træning lørdag formiddag afsluttende med frokost.
Skive havde onsdag eftermiddag stor ære af træningskampen på den nye kunstgræsbane i Højslev mod Vendsyssel FF, men det blev dog til opstartens andet nederlag.
Vendelboerne vandt 2-0 på to hurtige mål i kampens første 20 minutter og begge mål blev sat ind af Vendsyssels nye frontangriber Marcus Solberg, som har en fortid i både AGF og Silkeborg.
Marcus Solberg scorede til 1-0 efter 17 minutter og tre minutter senere til 2-0. I begge tilfælde på oplæg fra Ninos Gouriye.
Efter de to mål fik Skive bedre fat uden at det blev til oplagte målchancer, og i 2. halvleg pressede Skive voldsomt på i det sidste kvarter, men uden scoring.
Onsdag bød på endnu et par træningskampe med lokal interesse, og i en ene vandt Fredericia, der ligesom Skive og Vendsyssel spiller i 1. division med 2-1 over Hobro fra Superligaen, mens Roskilde vandt med de samme cifre over FC Nordsjælland, ligeledes fra Superligaen.