SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

BRABRAND - EN HÅRD NØD AT KNÆKKE Skrevet d. 14/04 2019

Efter et fantastisk forår, med kun lutter sejre på kontoen, blev det kun til et enkelt point for SIK lørdag eftermiddag på Hancock Arena.

Havde man troet, at gæsterne fra Brabrand bare var kommet forat parkere bussen, så kunne man godt tro om igen. Udeholdet viste i den grad vilje og tro på tingende og gjorde tingene svære for Skibonitterne.

Efter nogle gode Brabrand-minutter og flot pres i starten, så begyndte hjemmeholdet mere og mere at melde sig ind i kampen. André Bjerregaard havde flere gode forsøg og var uden tvivl en trussel, som voldte gæsterne udfordringer.

Hjemmeholdet så ud til at få bedre fat i kampen mod afslutningen på første halvleg. Men det blev dog ikke til mere end chancer, og spillet bølgede generelt meget frem og tilbage i løbet af første halvleg. Det betød at ingen af holdene kom på tavlen i løbet af de første 45 minutter.

Men der skulle kun gå otte minutter af anden halvleg, før udeholdet kom på tavlen. Den værst tænkelige start på anden halvleg for skibonitterne. Malthe Boesen bliver spillet fri i dybden og sparker iskoldt bolden forbi Bobjerg i målet.

Brabrand stod godt i kæderne, og det gjorde tingene besværlige for skibonitterne. Men SIK pressede hårdt på, i kampens døende minutter, og med kun fem minutter tilbage af den ordinære spilletid kom den vitale scoring.

Emil Søgaard får bolden på kanten af feltet, og på aller fornemmeste vis sparker han den i hjørnet og sikre hjemmeholdet det ene point, så jublen kunne bryde løs hos de 669 fremmødte tilskuere.

Dermed endte det 1-1 på Hancock Arena, og SIK ryger i oprykningsspillet med hele 50 point på kontoen.