SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Dommeren stjal point fra Skive Skrevet d. 16/05 2018

Det gik som det det plejer. Skive leverede en formidabel indsats mod et tophold, Esbjerg, på Spar Nord Arena, men det var gæsterne, der løb med sejren.

Vestjyderne fastholdt deres mikroskopiske chance for at hente den direkte oprykning til superligaen, da det blev til en sejr på 1-0 på et meget diskutabelt straffespark, som dommeren Aydin Uslu dømte midt i anden halvleg. Han mente at Bardhec Bytyqi fældede Esbjergs Anders Dreyer helt ned ved baglinjen og fra 11-meter-pletten kunne NordicBet-ligaens topscorer Anders Dreyer selv score det mål, som senere skulle blive kampens eneste.

Esbjerg spillede ikke som et kommende superliga-hold, og det var kun Esbjerg-målmanden Jeppe Højbergs gode spil, der forhindrede hjemmeholdet i at score.
Før pausen havde både Christoffer Østergaard og Frederik Brandhof gode forsøg, som med lidt held havde givet mål, og kort efter pausen var det Jeppe Mogensen, der lige akkurat ikke nåede frem til et indlæg fra Mathias Bersang.

Mod slutningen havde indskiftede Thomas Dalgaard et par nærgående forsøg, men det første røg over mål og det andet i sidenettet.

Sejren til Esbjerg betød at Vejle måtte udskyde sin oprykningsfest på trods af en 1-0-sejr over Fredericia.