SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

MÅLFEST I KOLDING Skrevet d. 30/03 2019

Skive IK vandt 5-3 over Kolding i et underholdende topopgør.

Fredagens topopgør i Kolding lignede på forhånd en heftig omgang, da begge hold kæmpede om vigtige 3 point og om førstepladsen i rækken. Koldingenserne har, ligesom SIK, endnu ikke tabt en kamp i 2. division i foråret, og derfor et mandskab med stor selvtillid.

Det var en flok fremadstormende skibonitter, de 1.102 tilskuere fik at se fra start. Bolden blev hurtigt ført frem på modstandernes banehalvdel, men Kolding kom hurtigt med igen, og chancerne udeblev i kampens første minutter.

Men allerede efter 11 minutter fik SIK hul på bylden. Efter et hjørnespark til Skive, ender bolden for fødderne af André Bjergaard, der prikkede den ind i målet til 1-0.

Og bare 15 minutter senere fordoblede holdet føringen, da Mikkel Jespersen header bolden flot ind på et indlæg fra Emil Søgaard. 2-0.

Efter 33 minutter tog Mads Schäfer Bak en god tur med bolden fra midten af banen. Han får afleveret til Jeppe Mogensen i højre side, som kunne fortsætte løbet og igen et indlæg til Schäfer Bak, som ganske uforstyrret header i mål til 3-0.

Det blev også til hele 4-0 inden pausen, da Mikkel Jespersen igen var på spil. En erobring af Malthe Overgaard på midten af banen giver Jespersen plads, som tager turen til kanten af straffesparksfeltet og sparker bolden op i modsatte hjørne.

Efter pausen får Kolding bedre styr på skibonitterne. Efter bare fire minutters spil var det hjemmeholdet, der viste sig farligst oppe foran.

En Kolding-spiller får masser af plads ude på kanten, og han serverer en flad aflevering, som bliver fuldt op ved yderste stolpe af Rune Nautrup. Den konverterede han sikkert til en reducering til 1-4.

Efter 56 minutter blev det igen til et Kolding-mål. En Kolding-spiller forsøger en stikning i højre side, men desværre blev det Kenneth Nielsens hånd, som kommer i kontakt med bolden inde i feltet. Det ser dommeren og der bliver dømt straffespark. Rune Nautrup sparkede, dermed hjemmeholdets andet mål ind til stillingen 4-2.

Herefter gik der længe inden SIK-fansene igen fik noget nyt at glæde sig over. Her var det nemlig indskiftede Sebastian Denius, som gav de medrejsende lov til at juble.

Efter 81 minutter tog SIK et frispark udenfor modstanderfeltet. Den blev i første omgang clearet, men Denius får fuldt op og sparker bolden hårdt i kassen til 5-2, og dermed kunne han slå Skive-sejren helt fast.

Målfesten sluttede dog ikke her. I de døende minutter var Koldings Denis Fazlagic på spil og sparker bolden i mål i en aktion udenfor straffesparksfeltet.

Således sluttede en sand målfest, med en 5-3 sejr til Skibonitterne, på Autocentralen Park i Kolding, og Skive IK fortsætter stimen som ubesejret i foråret.