OK Benzinkort

Tank penge til Skive Idræts Klub amatør afd.

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Skive Idræts Klub amatør afd.

Skive Idræts Klub amatør afd. har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Skive Idræts Klub amatør afd. med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover modtager vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Skive Idræts Klub amatør afd..

Det er gratis at få et OK Benzinkort.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Stilling på 9752 0963 eller .

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK-tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her.

Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, træpiller, træbriketter, brænde, el og varmepumper. Du kan bestille døgnet rundt. Gå ind på www.ok.dk, eller ring 70 10 20 33.

Søndag den 7. maj 2017
kl. 13.45