Zetterquist: - Det vil jeg gerne opleve igen

Zetterquist: - Det vil jeg gerne opleve igen I onsdagens pok...
Skrevet d. 15-08-2014

Zetterquist: - Det vil jeg gerne opleve igen

I onsdagens pokalsejr over Vendsyssel FF gav cheftræner Jakob Michelsen med otte minutter igen debut på førsteholdet til 19-årige Emil Zetterquist. Og den unge mand takkede for tilliden på bedste vis, da han i næstsidste minut af den ordinære spilletid steg til vejrs og headede bolden i kassen til slutresultatet 2-0.

Efter kampen fangede vi debutanten for en kommentar til hans første optræden på "den store scene". - Det var en stor oplevelse, og jeg er både stolt og taknemmelig over at få chancen. Ved scoringen får jeg lov at stå helt fri bag deres høje midt-stopper, så da bolden bliver slået ind, kan jeg forholdsvis let stige op og heade bolden i nettet. Det var en vildt fed følelse, jeg havde i kroppen, da jeg så bolden gå ind og folk jublede med mig. Den følelse vil jeg gerne opleve igen. Efter kampen har jeg fået megen ros og god feedback på kampen og målet, hvilket jer er meget taknemmelig for, siger den unge debutant.

Pokalkampen gav også spilletid til en anden af klubbens unge talenter i skikkelse af 18-årige Frederik Brandhof, der spillede hele kampen. - Ganske vist sparede vi flere stamspillere i forhold til søndagens kamp i Viborg og som en følge deraf, var vi flere spillere i startopstillingen, der ikke har fået ret meget spilletid i NordicBet Ligaen indtil nu i denne sæson. Men alligevel gik vi efter at komme videre til næste runde, og dette lykkedes vi jo med. Jeg synes, at vi unge fik vist, at vi er på vej i den rigtige retning. Anden halvleg blev mere hårdt arbejde end flot spil fra vores side, og vi var i perioder virkelig på hårdt arbejde, siger Frederik Brandhof i en kommentar til kampen.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu