Vigtig sejr

Vigtig sejr Onsdag aften hentede SIK den anden sejr i træk p...
Skrevet d. 08-05-2013

Vigtig sejr

Onsdag aften hentede SIK den anden sejr i træk på blot fire dage, da formstærke FC Hjørring blev sendt retur til Vendsyssel med et 3-1 nederlag i bagagen.

Fra kampens start var gæsterne måske lidt overraskende meget aggressive. Og havde det ikke været for en klasseredning af Jonas Baden Jensen havde Mads Jessen allerede efter fire minutter bragt FC Hjørring i front. Men efter ti minutters spil gik gassen lidt af gæsterne for en stund. En lang fremlægning fra Mikkel Buur blev snittet videre af Morten Beck, og så satte speedkuglen Anders Hostrup afsted. Gæsternes Mark Westergaard og Christian Christiansen blev overløbet og koldblodigt sparkede "Hossie" bolden forbi en fremstormende Karim Zaza og i mål til 1-0 føring.

Føringen løftede hjemmeholdets spil og i flere omgange var det tæt på 2-0. Anders Hostrup sendte blandt andet en afslutning tæt forbi fjerneste stolpe, ligesom Mikkel Jespersen var tæt på at overliste Karim Zaza. Men i stedet for 2-0 blev det 1-1, da gæsterne udnyttede, at et lidt tøvende SIK-forsvar ikke fik bolden clearet ordentlig. Udligningen gav for en stund gæsterne fornyet tro på tingene, men efterhånden fik SIKerne atter styr på organisationen, og såvel Nicolas Bøgild som evigt arbejdende Morten Beck var meget tæt på at bringe de gule i front igen.

Der skulle dog gå ti minutter af anden halvleg inden den forløsende 2-1 scoring kom. Og igen var Anders Hostrup manden med sidste fod på bolden. Mikkel Jespersen sendte Rune Nautrup afsted i dybden i højre side og midt for gæsterne mål, kunne Hostrup sparke Nautrups perfekte indlæg i kassen.

Blot ti minutter senere blev kampen reelt afgjort. Og endnu engang var Rune Nautrup manden med den målgivende aflevering. Efter et godt ryk ned af højre kanten sendte han et perfekt indlæg ind i gæsternes felt. Her kom Mikkel Buur stormende ind fra venstre og huggede sikkert bolden i kassen til stor jubel for de godt syvhundrede tilskuere på SPAR NORD Arena.

Minuttet efter 3-1 scoringen kunne gæsterne dog have bragt fornyet spænding ind i opgøret, men endnu engang hev SIK-anfører og målmand Jonas Baden Jensen en stor redning frem. Herefter var det som om, gæsterne lidt mistede pusten. Og da hjemmeholdet naturligt nok ikke havde travlt, gik kampen lidt i tomgang. I slutfasen forsøgte FC Hjørring med et pres, men de blev aldrig rigtig farlige, så efter knap fem minutters tillægstid kunne hjemmepublikummet juble over en ny vigtig sejr.

Kampfakta:

Skive IK - FC Hjørring 3-1 (1-1)

Målscorere:

10. min. 1-0 Anders Hostrup

26. min. 1-1 Michael Byskov

55. min. 2-1 Anders Hostrup

66. min. 3-1 Mikkel Buur

Startopstilling:

Jonas Baden Jensen, Mads Eriksen, Jesper Nielsen, Mads Nørby, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Rune Nautrup, Mikkel Buur, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup, Morten Beck

Udskiftninger:

46. min. R. J. Allen afløser Mads Nørby

59. min. Jesper Henriksen afløser Anders Hostrup

82. min. Dustin Corea afløser Mikkel Jespersen

Advarsler:

Skive: ingen

FC Hjørring: Buster Munk, Mathias Schlie

Tilskuere: 739

Dommer: Morten Krogh


Forfatter: Lars Vernegaard

Vigtig sejr !

Vigtig sejr ! I en meget jævnbyrdig kamp. Inden vi søndag ef...
Skrevet d. 17-09-2012

Vigtig sejr !

I en meget jævnbyrdig kamp.

Inden vi søndag eftermiddag løb ind på SPARBANK ARENA til kampen mod superliganedrykkerne fra HB-Køge vidste vi, at en sejr på mange måder ville betyde rigtig meget. Dels ville tre point øge afstanden markant til netop HB Køge, og desuden ville vi pointmæssigt hægte os på subtoppen i rækken.
Vi begyndte kampen på bedste vis og Nicolas Bøgild blev allerede efter få minutters spil flot iscenesat af Mikkel Jespersen, der med en elegant aflevering sendte Nicolas i fuldt firspring ned mod Morten Jensen i gæsternes mål. Desværre stod afslutningen ikke mål med opspillet. Resten af halvlegen var helt jævnbyrdig -det blev til enkelte halve chancer samt et par gode scoringsforsøg til begge mandskaber.
I pausen fik vi justeret et par småting og i anden halvleg var der mere kvalitet i pasningsspillet og bedre timing i løbene. Scoringen til 1-0 var en perle og kom lige før stadionuret passede en time. Anfører Martin Thomsen tog sagen i egne fødder, da han på flotteste vis fandt vej forbi 4-5 HB Køge forsvarsspillere, og knastørt fra kanten af feltet bankede læderet i kassen (foto).
Kristoffer Nygaard og Jesper Henriksen kom begge på banen i anden halvleg som afløsere for hårdtarbejdende Mikkel Jespersen og Nicolas Bøgild. Begge gjorde de fine indhop, og "Kristo" var manden bag scoringen, der reelt afgjorde kampen, da der manglede ét minut af ordinær spilletid. Ved baglinjen tørrede han gæsternes højre back, og med en knivskarp bold på tværs i feltet fandt han Morten Beck, som fikst prikkede bolden i mål til 2-0.
I overtiden reducerede Jeppe Kjær til 2-1, men det betød mindre eftersom at kampen umiddelbart efter blev fløjtet af. Tre uhyre vigtige point kunne sættes på kontoen efter en sand mandfolkepræstation fra samtlige gule spillere. Alle ydede en god indsats, men ”Man of the match” Kristian Nielsen var i en klasse for sig selv. Han var her, der og alle vegne og understregede endnu engang, at han konditionelt ikke har mange ligemænd i Betsafeligaen.
Weekendens resultater bekræftede endnu engang, at samtlige hold i Betsafeligaen er uhyre jævnbyrdige, og uanset hvem man møder, kræver det benhårdt arbejde samt de berømte marginaler for at vinde kampene.
Sejren gav masser af selvtillid, og man kunne mærke på samtlige spillere umiddelbart efter kampen, at der udover den store glæde ved sejren også var fokus på den kommende fredags store lokalbrag i Viborg. Vi er rigtig mange, som glæder os!

Kampfakta:

Skive IK - HB Køge 2-1 (0-0)

Målscorer:

1-0 59. min. Martin Thomsen

2-0 89. min. Morten Beck Andersen

2-1 91. min. Jeppe Kjær

Startopstilling:


Jonas Jensen, Mathias Olesen, Jesper Nielsen, Jacob Andersen, Mikkel Buur Simonsen, Mikkel Jespersen, Martin Thomsen, Ayinde Lawal, Kristian Nielsen, Morten Bech Andersen, Nicolas Bøgild.

Udskiftning:

58. min. Jesper Henriksen afløser Mikkel Jespersen

80. min. Kristoffer Nygaard afløser Nikolas Bøgild

Advarsel:

Skive: Kristian Nielsen, Morten Beck Andersen

HB Køge: Thobias Ndungu, Marc Rochester Sørensen, Vito Hammershøy-Mistrati, Jeppe Kjær, Simon Richter, Mads Pfeiffer

Tilskuertal: 777

Dommer: Henrik Overgaard


Forfatter: Sportschef Jesper Larsen
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu