Viborg-kampe er altid specielle!

Skrevet d. 15-01-2016 08:52:07

-Som optakt til fredagens træningskamp kl. 14.00 på Kirkebækvej i Viborg har vi snakket med eks-VFFèr Jesper Henriksen;

"-Det har været en rigtig, rigtig hård vinteropstart, faktisk den hårdeste opstart jeg har prøvet i min fodboldkarriere"."-Kroppen er mørbanket og slidt og man kan for alvor mærke at man lever".-"Ingen tvivl om, at vi kommer til at profitere af alt den hårde træning, når det går løs i turneringen".

-"Vi glæder os rigtig meget til at spille kamp og at fredagens test er imod Viborg gør bestemt heller ikke noget for motivationen".

-"For de fleste i vores trup er det altid helt specielt at møde de grønne og mon ikke Viborg FF tørster efter revanche for pokalnederlaget på SPAR NORD ARENA i oktober".

-"Tror rigtig gerne Viborg FF ville have haft den her Brøndby-pokalkvartfinale at kunne se frem til i Marts".-I al fald er det en kæmpe gulerod og motivationsfaktor for os under den her hårde vinteropstart".

-"Vi har ikke skiftet så meget ud i truppen denne vinter og det ser jeg som en klar fordel".-"Vores nye forsvarspiller Rasmus Lauritsen glæder jeg mig til at se i rigtig kamp".-"Han ser stærk og rigtig spændende ud".

-"Jeg oplever, at vi har en ung, stærk og harmonisk trup, hvor der er et godt sammenhold".-"Træningskampen i Viborg skal primært bruges til at få værdifulde meter i benene og alle spillere får mulighed for at vise sig frem".-"Den får fuld gas og de grønne kommer på hårdt arbejde tør jeg godt love".

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu