Vi søger frivillige til Moderklubben

Skrevet d. 27-12-2015 22:45:17

Moderklubben har behov for flere frivillige hænder til at drive vores store klub.

Vi har prøvet at dele nogle af opgaverne op, således at de er begrænsede i tid og omfang. Dette har vi gjort i håbet om, at der er nogle af jer, der har mod, lyst og motivation til at hjælpe os med nogle af de mange administrative opgaver vi har, men som måske ikke har uanede mængder af tid til rådighed. Det kan også være at du ikke lige tænker, at der er noget du kan hjælpe med, fordi du ikke selv har så meget forstand på fodbold eller ikke har tænkt på at der er behov for hjælp uden for banerne.

Opgaverne og omfanget har vi forsøgt at beskrive i Stillingsbeskrivelser. Disse kan du finde på hjemmesiden under Bredde à Støt SIK à Frivilligbørs.

Godt nytår.

Kim Kock