Vi er klar !

Vi er klar ! Den 29. marts var vi på besøg hos søndagens gæs...
Skrevet d. 27-04-2013

Vi er klar !

Den 29. marts var vi på besøg hos søndagens gæster fra Lyngby Boldklub. På en kunststofbane i Virum trak hjemmeholdet på dagen det længste strå via en sen scoring af Ragnvald Soma. Siden opgøret i Virum har morgendagens gæster tabt terræn i toppen af rækken og skal vel ret beset håbe på, at ét af de tre foranliggende hold går helt i stå.

I forhold til 0-1 nederlaget sidste lørdag til HB Køge råder vi atter over såvel Ayinde Lawal som Rune Nautrup. Endvidere er Anders Hostrup for første gang siden november atter med i truppen. Efter at have spillet to gange én halvleg på andetholdet er "Hossie" ved at være 100% tilbage efter hans skade. Til gengæld er såvel Jesper Nielsen som Morten Beck i karantæne efter advarsler fra HB Køge-kampen.

Om søndagens opgør på SPAR NORD Arena siger cheftræner Michael Hansen: -Truppen er klar til opgaven. Vi har fokus på os selv, og vil gerne vise, at vi kan gøre det bedre end i lørdags. At vi som hold kan skaffe points i morgen. Det er to hold, som er gode på bolden, der mødes søndag. Vi er bevidste om Lyngbys styrker, men er også bevidste om egne kvaliteter. Disse kan forhåbentlig give os overtaget og tre points. Vi arbejder udfra princippet én kamp af gangen. Første kamp er mod Lyngby på søndag. Den opgave har vi fuld fokus på at løse. Vi glæder os til opgaven, og håber rigtig mange kommer på SPAR NORD Arena og bakker os op.

Truppen til søndagens opgør, som Jørgen Daugbjerg Nielsen fløjter igang kl. 15.00 er :

Jonas Baden Jensen, Jonas Olsen, R.J. Allen, Mads Eriksen, Nicolai Borregaard, Mads Nørby, Mads Pedersen, Ayinde Lawal, Mikkel Jespersen, Mikkel Buur, Rune Nautrup, Dustin Corea, Kristoffer Nygaard, Jesper Henriksen, Anders Hostrup, Jesper Thor Larsen, Kristian Nielsen, Nicolas Bøgild.