Vigtig sejr i Slagelse

Skrevet d. 01-11-2015 19:48:00

En tidlig scoring af brandvarme Mikael Uhre gav søndag eftermiddag en meget vigtig sejr, da SIK var på besøg hos Bet25Ligaens bundhold fra FC Vestsjælland.

Til søndagens opgør i Slagelse havde cheftræner Joakim Mattson rokeret lidt rundt både i forhold til seneste ligaopgør mod FC Fredericia og tirsdagens pokaltriumf over Viborg FF. Blandt andet var der comeback i startopstillingen til tirsdagens matchvinder Musefio Ashiru.

De gulklædte skibonitter startede dagens opgør bedst og allerede efter godt tre minutters spil fandt Mikkel Frankoch med en god bold i dybden Mikael Uhre og for tredje ligakamp i træk omsatte Uhre sikkert.

Efter den tidlige Skive-scoring fik hjemmeholdet sig arbejdet ind i opgøret og FC Vestsjælland var klart mest på bolden i hele første halvleg. Men trods spilovertaget formåede sjællænderne før pausen ikke at spille sig frem til afslutninger, der på nogen måder voldte Daniel Krog i Skive-målet kvaler. Og med et par minutter til pausen var Andreas Albech tæt på at øge føringen, men hans hovedstød tog opstanderen.

Efter pausen forsatte hjemmeholdet med at presse på for udligningen. Men som i første halvleg var der langt mellem de åbne chancer FC Vestsjælland. Største mulighed for udligningen tilfaldt Nicolaj Hansen ti minutter inde i halvlegen, da Daniel Krog lidt unødvendigt gav en ripost. Men på nærmest mirakuløs vis sparkede Hansen for nærmest blank mål på stolpen, og gæsterne slap med skrækken.

De gule fik ved flere lejligheder via omstillinger muligheden for at udbygge føringen, men SIK’erne manglede på dagen koldblodigheden, da disse opstod. På en dag hvor hjemmeholdet med rette kan ærgre sig over ikke at kunne udnytte chancerne, kan SIK’erne til gengæld glæde sig over at de kendte deres besøgstid. Et stærkt kollektiv sikrede, at der kom tre dejlige point med hjem til Skive.

Næste udfordring for Skive-mandskabet er næste søndag, hvor turen går til Hjørring og et møde med topholdet fra Vendsyssel FF

Kampfakta:

FC Vestsjælland - Skive IK 0-1 (0-1)

Målscorere:

4. min. 0-1 Mikael Uhre

Startopstilling: Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Frankoch, Thiago Pinto Borges, Musefio Ashiru, Renato Bueno de Vecchi Marins, Mikael Uhre

Udskiftninger:

62. min. Oliver I. Pedersen afløser Renato Bueno de Vecchi Marins

81. min. Jakob Andersen afløser Mikkel Cramer

88. min. Mathias Pedersen afløser Musefiu Ashiru

Advarsler:

FC Vestsjælland: Marc Rochester, Mathias Hebo, Jean-Claude Bozga, Lee Rochester

Skive : Andreas Albech, Jens Berthel Askou

Tilskuertal: 739

Dommer: Michael V. Jensen

Skrevet af : Lars Vernegaard

Foto: Worm Photo

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu