Unødvendigt pointtab

Unødvendigt pointtab Aftenens opgør på SPAR NORD Arena blev,...
Skrevet d. 05-09-2014

Unødvendigt pointtab

Aftenens opgør på SPAR NORD Arena blev, som cifrene indikerer, en målrig affære. Trods føring på både 2-0 og 3-2 måtte de gule acceptere det andet uafgjorte resultat på bare fem dage. Set over hele opgøret var pointdelingen nok ganske fair, men målt på antal af målchancer var hjemmeholdet skidt stillet med slutresultatet.

Det var hjemmeholdet, der kom klart bedst fra start i aftenens opgør. Og allerede i det tredje minut kom føringsmålet. Jesper Nielsen fandt med en flot diagonalaflevering Kristian Nielsen på højre kant. Nielsen spillede hurtigt videre til 100 kamps jubilaren Nicolas Bøgild og hans perfekte indlæg headede Mikkel Jespersen sikkert ind bag Jannich Storch i gæsternes mål.
Den hurtige føring gav naturligvis de gule masser af selvtillid og var omvendt en mavepuster for gæsterne. SIKerne havde fuld kontrol over opgøret, og spillede sig frem til flere gode muligheder. Blandt andet var Mikkel Jespersen to gange tæt på at bringe de gule på 2-0. Og i den anden ende var der langt mellem gæsterne kom frem til noget, der for alvor testede de bagerste rækker hos hjemmeholdet.
Så det var vel kun et spørgsmål om tid inden føringen ville blive udbygget. Og med otte minutter til pausen kom det fortjente mål til 2-0 så endeligt. Efter en kontra i absolut topklasse kunne Nicolas Bøgild, på oplæg fra Mikkel Jespersen, iskoldt inderside bolden ind bag en chanceløs AB-keeper.
Efter 2-0 målet virkede det udefra set som om SIK-holdet mistede koncentrationen. Gæsterne fik mere plads og blot to minutter efter 2-0 målet fik gæsterne reduceret, da Bjarke Jacobsen ved bagerste stolpe uhindret kunne heade et indlæg fra venstre i mål. Og bare to minutter senere gjorde Nichlas Rohde ondt være, da han nærmest uhindret i højre siden kunne skære gennem SIK-forsvaret og sparke bolden under Mathias Rosenørn til udligning 2-2.
Trods den kolde dukkert med gæsternes udligning af 2-0 føringen fortsatte hjemmeholdet de gode takter fra første halvleg efter pausen. Og efter en lille times spil kunne Mikkel Jespersen med hans andet hovedstødsmål denne fredag aften atter bringe SIK i front. Efter føringsmålet fortsatte et godt spillende hjemmehold med at presse på. Og flere gange var mulighederne for at komme foran 4-2 til stede. Blandt andet skar Jesper Henriksen kort efter føringsmålet fra venstre siden godt ind i gæsterne felt og fik afsluttet. Men Jannich Storch i AB-målet fik blokeret, og på riposten trak Storch også det længste strå på Nicolas Bøgilds afslutning.
Efterhånden som anden halvleg skred frem fik gæsterne arbejdet sig tilbage i kampen og med et lille kvarter tilbage kom udligningen. Et frispark fra højre blev sendt mod bagerste stolpe. Og blandt venner og fjender kom Kenan Hajdarevic akkurat højst og snittede indlægget ind til 3-3. Umiddelbart efter gæsternes udligning var Mikkel Jespersen meget tæt på atter at bringe hjemmeholdet i front. Men desværre fik han ikke ordentlig træf på Nicolas Bøgilds indlæg.
I de sidste ti minutter pressede gæsterne på og i de døende sekunder var Hajdarevic tæt på at blive den store helt for gæsterne, men hans hovestød sneg sig netop udenom Mathias Rosenørns mål. Dermed sluttede det hele med pointdeling og som nævnt i indledningen kunne SIK-mandskabet efter en 2-0 føring og målt på spil og chancer ikke være tilfredse med dette. Men omvendt var holdet oppe mod en kompetent modstander, og der blev endnu engang sat en tyk streg under det faktum, at denne sæsons NordicBet Ligaen er utrolig tæt.

Kampfakta:

Skive IK - AB 3-3 (2-2)

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu