Ugens

Alder:

22/05-1993 – 23 år

Position/funktion:

Midterforsvar. Kan dog også spille back og centralmidtbane

Barndomsklub:

Hobro IK

Tidligere klubber:

Hobro IK og Brabrand IF

Din favoritspiller:

Jeg har altid holdt meget af en spiller, som David Beckham på grund af hans fantastiske sparkeevner; da han var en af de helt store spillere i United, da jeg var barn. I de senere år har jeg set meget op til en spiller som Nemanja Vidic.

Dit favorithold:

Manchester United

Din styrke:

Det må helt klart være min hurtighed, som jeg ofte nyder godt af.

Din svaghed:

Det må I selv komme på stadion og vurdere. Jeg håber dog I finder flere styrker end svagheder J

Dine ambitioner:

Min ambition er på et tidspunkt at vende tilbage og spille Superliga igen.

Hvorfor SIK?:

Jeg har altid hørt godt om SIK, og er også blevet bekræftet i de mange gode ting. Desuden har jeg tidligere talt med med min ven Dyring om muligheden for at rykke til Skive. Så da Jesper Larsen ringede sidste sommer, og inviterede mig til SIK, syntes jeg det var en god mulighed for at spille fast 1. division igen - efter et halvt år med Brabrand i oprykningspillet. Samtidig vurderede jeg, at Skive var en god mulighed for mig til at udvikle mig som spiller, og et sted hvor jeg ville få meget ansvar.

Hvordan går det på torsdag mod Fredericia:

Jeg tror og håber på en smal 0-1 sejr, vi tager i hvert fald til Fredericia med masser af selvtillid efter Amager kampen.

Hvordan slutter SIK i denne sæson:

Vi bliver bedre placeret end sidste år J

Hvis du ikke var fodboldspiller, hvad så?:

Så ville jeg rigtig gerne være journalist. Jobbet eller måske snarere studiet som journalist er ikke foreneligt med at spille fodbold. Det ville ellers være smart at kunne interviewe sig selv efter kampene, måske Skive Folkeblad kan finde en plads til mig i sportsredaktionen J

Hvad vil/skal du lave efter fodboldkarrieren?:

Jeg læser pt. samfundsfag og historie på Aarhus Universitet, og har derfor planer om at blive gymnasielærer i fremtiden.

Hvad betyder tilskuerne på stadion for dig?:

Det betyder ekstremt meget for alle på holdet, at vi kan mærke opbakningen fra tilskuerne på lægterne. Særligt i de seneste hjemmekampe har vi kunnet mærke, at flere kommer og støtter holdet. Så en opfordring til alle skibonitter og folk fra omegnen må være, at I skal tage at komme og se os hver anden søndag på hjemmebane. Det betyder i hvert fald afsindigt meget for os at I kommer!!!

Søndag den 30. juli 2017