Ugens profil!

Tidligere klubber:

Holstebro Boldklub, FK Viborg/VFF og AGF

Din favoritspiller:

Åhh, jeg har mange spillere, som jeg har nærstuderet og set lidt op til. Dertil også mange atleter/stjerner fra andre sportsgrene, men en spiller som Cristiano Ronaldo har jeg altid haft lidt ekstra kærlighed til. Zlatan Ibrahimović og Thierry Henry er også to spillere, som jeg har fulgt tæt.

Dit favorithold:

Real Madrid og Los Angeles Lakers (Basketball)

Din styrke:

Overblik og tekniske egenskaber med bolden, så som at drible og drive bolden, samt at sparke og heraf med begge ben.

Din svaghed:

Holder jeg meget gerne for mig selv, og de personer jeg arbejder tæt sammen med ;)

Dine ambitioner:

· At maksimere mit potentiale, og heraf blive den bedst mulige fodboldspiller, som jeg kan blive.

- Hvilke personlige mål og bedrifter som jeg tror på, og ønsker at indfri som fodboldspiller på vejen mod overstående, holder jeg for mig selv.

Hvorfor SIK?:

En længere intern historie med min forhenværende klub AGF. Vi valgte ikke at forlænge samarbejdet, bl.a. pga. mine ambitioner om at spille senior fodbold på højt niveau med henblik på at udvikle mig mest som fodboldspiller. Her indgik jeg et samarbejde med Skive, da de kunne indfri det jeg søgte - Højt niveau med mulighed for en god personlig udvikling som følge.

Hvordan går det på søndag mod Fremad Amager:

1. Division er på mange måder en misvisende række. Der er mange fine hold og Fremad Amager er bestemt et af dem med et højt topniveau. Men kan vi holde tungen lige i munden og have fokus det rette sted, så tror vi også på, at vi får revanche for efterårets to afklapsninger på Amager.

Hvordan slutter SIK i denne sæson:

Det vil tiden vise J

Hvis du ikke var fodboldspiller, hvad så?:

Helt sikkert et eller andet, hvor jeg kunne se en personlig udvikling og bruge min konkurrencementalitet, samt mine andre personlige kompetencer.

Hvad vil/skal du lave efter fodboldkarrieren?:

Jeg er lige fyldt 21 år, og skal til at læse til sommer på fjernstudie. Hvad jeg helt præcist kommer til at beskæftige mig med, er jeg ved at spore mig ind på, men ved det ikke endnu. Afhænger meget af, hvad fodboldkarrieren bringer med sig.