Ugens profil!

Tidligere klubber:

Ingen

Favoritspiller:

Jamie Vardy primært grundet hans forhistorie, og hans vej til professionel fodbold, blandet med hans fantastiske passion for sporten, som udtrykkes i hans spil.

Favorittræner:

Claudio Ranieri, udelukkende på grund af hans fantastiske sæson i Leicester forrige år – jeg har igennem Jamie Vardys selvbiografi, læst meget om hvordan Ranieri styrede holdet mod den fantastiske triumf.

Favorithold:

FC Barcelona pga. deres spillestil som jeg har været meget tilhænger af igennem mange år.

Din styrke:

Uden tvivl min fart, og aggression i presspillet – hvor jeg altid vil hjælpe mit hold til at erobre bolden så langt oppe på banen som muligt.

Din svaghed:

Evnen til at ”opfange” tilfældige chancer, samt min kynisme foran mål – som ikke er optimal, endnu.

Dine ambitioner:

Jeg har altid en ambition om at blive den bedst mulige fodboldspiller, og at jeg arbejder hårdt for netop det. Derudover har jeg selvfølgelig ambitioner om at blive fuldtidsprofessionel og udleve drømmen om at kunne ”leve” af ens fritidsinteresse.

Hvorfor SIK?:

Det er den klub jeg altid har spillet i, og er vokset op i – så jeg ser ingen grund til hvorfor det ikke skulle være SIK. Klubben giver fantastiske forudsætninger for at udvikle sig, gennem et godt træningsmiljø og et fantastisk omklædningsrum.

Hvordan går det på søndag mod Nykøbing FC?:

Holdet og jeg har en fantastisk tro på at vi vinder, vi har været meget stærke på hjemmebane, og på trods af to nederlag i træk – så er vi overbevist om at vi kommer fra banen med 3 point.

Hvordan slutter SIK i denne sæson:

Vi slutter i top 3, og så vinder vi selvfølgelig også Play-Off kampene.

Hvis du ikke var fodboldspiller, hvad så?:

Så arbejdede jeg med tal, om det er i form af revision eller bankmand må tiden vise.

Hvad vil/skal du lave efter fodboldkarrieren?:

Jeg skal helt sikkert fortsætte med at have fodbold i mit liv, også efter jeg har stillet støvlerne på hylden, selvom det virker urealistisk at sige nu, i en alder af 20 år.

Hvad betyder det for dig og holdet, at der er mange tilskuere på Spar Nord Arena?:

Det betyder alt. Det giver bare nogle ekstra procenter i forhold til at man føler man har byen i ryggen, og at man tror på det man laver. Derudover kan det også være med til at ændre fodboldkampe, hvis udebaneholdet føler at de ikke er velkomne.