Ugens profil!

Tidligere klubber:

Mariehøj IF, FC Silkeborg, Silkeborg IF

Din favoritspiller/-træner:

Spiller: Zidane og Xavi har jeg altid synes godt om. I dag ved jeg ikke, hvem der skulle være min favoritspiller. Måske John Dyring

Træner: Zinedine Zidane

Dit favorithold:

Jeg har faktisk ikke et decideret favorithold. Jeg har været vild med Villarreal, som jeg var meget fascineret af, da jeg var yngre. Ellers er jeg nok tilbøjelig til at kalde Real Madrid mit favorithold. Næsten alene på grund af, at de har Zinedine Zidane som træner.

Din styrke:

Min fysik, mit pasningsspil, forudseenhed defensivt og en god ”dårlig fod” .

Din svaghed:

Engang imellem manglende kontanthed i dueller, acceleration.

Dine ambitioner:

At blive fuldtidsprofessionel og udleve drømmen som fodboldspiller.

Hvorfor SIK?:

Jeg spillede i Silkeborg IF og håbede på en fuldtidskontrakt. Det lykkedes desværre ikke, og derfor måtte jeg finde en ny klub. Her synes jeg Skive var en oplagt mulighed. Dels på grund af menneskerne og et godt omklædningsrum og dels på grund af, at der var mulighed for fast spilletid på et højt niveau i den næstbedste række.

Hvordan går det på søndag mod Vejle:

Jeg har en tro på, at vi vinder. Vi har været stærke på hjemmebane, og vi har to gange i forvejen vist i denne sæson, at vi kan slå dem. Det bliver selvfølgelig endnu engang svært, da vi har at gøre med et fuldtidsprofessionelt setup.

Hvordan slutter SIK i denne sæson:

Sådan som det ser ud i tabellen lige nu, har jeg en tro på, at vi ender i top tre. Det er målet, som tingene har udviklet sig, og det er ikke usandsynligt. Vores hold er fortsat stærkt og optimistiske.

Hvis du ikke var fodboldspiller, hvad så?:

Jeg vil helt sikkert videreuddanne mig. Lige nu står jeg et sted, hvor jeg er blevet student i sommers og nyder et par sabbatår. Jeg kommer helt sikkert til at arbejde med mennesker i en eller anden grad. Om det bliver psykolog, underviser eller noget helt tredje, må tiden vise.

Hvad vil/skal du lave efter fodboldkarrieren?:

Det synes jeg er et meget svært spørgsmål, nu når jeg er forholdsvis ung. Jeg er overbevist om, at jeg aldrig bliver træt af fodbold, så jeg kunne sagtens forstille mig fortsætte inden for fodboldbranchen, når jeg har stillet støvlerne på hylden.

Hvad betyder der for dig og holdet, at der er mange tilskuere på Spar Nord Arena?

Det betyder helt sikkert noget. Først og fremmest fordi, at det giver nogle ekstra procenter, at man kan høre folk heppe på os. Derudover bekræfter det også, at der er mange, der støtter op om det projekt, som vi har gang i, og det er dejligt.

Søndag den 6. august 2017