Tv-kamp!

Skrevet d. 29-03-2017 22:09:21

Skive klar til TV-kamp på torsdag

Skive IK er virkelig blevet hotte i mediebilledet - både lokalt, regionalt og på landsplan efter den imponerende indsats, som drengene har leveret siden starten på forårssæsonen. De regionale radio- og tv-stationer har bragt indslag omkring Skive IK, og også landsdækkende medier har fået øjnene op for det, som er på vej i Skive.

På torsdag får Skive Kommune og Skive IK alle tiders mulighed for at profilere sig på bedste vis, når topkampen i NordicBet-ligaen mellem FC Roskilde og Skive IK vises direkte på TV 3 Sport 1.

Kampen på torsdag på udebane i Roskilde kommenteres af Jonas Alexander Larsen, der får den tidligere superligaspiller Jesper Thygesen som medkommentator, fortæller Benjamin Munk, der er redaktionschef på TV3 Sport.

Den direkte transmission fra kampen starter med optakt fra kl. 17.45, hvor der vil være interviews med relevante personer omring de to hold, samt analyser. Der er kampstart kl. 18. Og efter kampen vil der være analyser om kampen og om NordicBet-ligaen indtil udsendelsen slutter kl. 20.00.

Kampen vises som sagt på TV3 Sport 1, men har du ikke et tv-abonnement med denne kanal, kan du hvenvende dig til viaplay.dk, hvor man kan tegne abonnement og se kampen, hvis man ikke har TV3 Sport 1, fortæller Benjamin Munk.

Hvis du ikke selv vælger at tage turen til Roskilde for at støtte drengene, så rigtig god fornøjelse foran tv-skærmen, og lad os krydse fingre for, at succesen fortsætter.

Skive IK bliver for øvrigt deltager i endnu en tv-kamp, når opgøret skærtorsdag på udebane mod Fredericia også sendes på TV3 Sport 1, men den kamp vender vi tilbage til senere.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu