Truppen til fredagens opgør

Truppen til fredagens opgør For anden gang på under én uge f...
Skrevet d. 04-09-2014

Truppen til fredagens opgør

For anden gang på under én uge får vi besøg fra området omkring Utterslev Mose. I søndags kiggede hvepsene fra Brønshøj forbi og fredag aften gæster Akademisk Boldklub Gladsaxe - eller bare AB - SPAR NORD Arena.

Og der er ingen tvivl om, at der endnu engang venter SIK-mandskabet en svær opgave mod en modstander, der benyttede de sidste par dage af transfervinduet til at tilknytte henholdsvis forsvarsspilleren Nabil Aslam og angriberen Kenan Hajdarevic til truppen. Rent pointmæssigt har gæsterne hentet 5 point i sæsonens første 6 kampe. Men fraset nederlaget til AGF hjemme i Gladsaxe har alle holdets opgør været tætte og målfattige.

Til fredagens kamp har cheftræner for Skive Jakob Michelsen givet genvalg til alle mand fra søndagens opgør mod Brønshøj. Dette betyder at følgende spillere indtager omklædning 1 på SPAR NORD Arena fredag omkring spisetid:

Mathias Rosenørn, Daniel Nors, Victor Nielsen, John Dyring, Jesper Nielsen, Kristian Nielsen, Jesper Henriksen, Mikkel Jespersen, Mathias Pedersen, Mads Eriksen, Jakob Andersen, Anders Vestergaard, Ayinde Lawal, Mikkel Cramer, Adafe Egbedi, Andreas Albech, Nicolas Bøgild, Mikael Uhre.

Mød op på SPAR NORD Arena fredag aften og støt det lokale fodboldflagskib i kampen mod AB.