Truppen til fredagens kamp

Truppen til fredagens kamp Fredag aften skal vi hjemme på SP...
Skrevet d. 07-08-2014

Truppen til fredagens kamp

Fredag aften skal vi hjemme på SPAR NORD Arena forsøge at fastholde den gode sæsonstart, når vi får besøg fra AC Horsens. En modstander som vi for en lille måned siden mødte i en testkampe og besejrede med 2-0. Men et er testkampe noget andet er kampe om point.

For der venter uden tvivl de gule fra Skive en svær opgave mod en modstander, der med blot ét point i sæsonens første to kampe vel næppe har fået den start på sæsonen, som de havde håbet på. Som altid går SIK-kollektivet ydmyge til opgaven, og alle mand er indstillet på at arbejde stenhårdt fra første til sidste fløjt i bestræbelserne på at øge pointhøsten.

Til opgøret mod AC Horsens har cheftræner Jakob Michelsen udtaget følgende trup:

Daniel Krog, Daniel Nors, Andreas Albech, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Victor Nielsen, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Mikkel Jespersen, Kristian Nielsen, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Ayinde Lawal, Nicolas Bøgild, Anders Vestergaard, Kasper Kempel

Mød op på SPAR NORD Arena fredag aften og støt hele egnens fodboldhold i kampen mod AC Horsens !!


Forfatter: Lars Vernegaard

Truppen til fredagens kamp

Truppen til fredagens kamp Fredag aften er der besøg fra FC ...
Skrevet d. 10-04-2014

Truppen til fredagens kamp

Fredag aften er der besøg fra FC Skanderborg på SPAR NORD Arena. Trods en god start på foråret med fire point i de to første kampe er fredagens gæster fremdeles at finde under nedrykningsstregen. Så naturligt nok er SIK storfavoritter fredag aften. En favoritværdighed som cheftræner Jakob Michelsen gerne påtager sig. - Selvfølgelig er vi storfavoritter. Men de tre point bliver jo ikke bogført ud for os i tabellen, bare fordi vi er favoritter. Vi skal være fuldt koncentreret om opgaven fra første fløjt og som i de to seneste kampe arbejde benhårdt over hele linjen. Lykkedes vi med det, tror jeg også, der kommer en sejr ud af anstrengelserne, siger Jakob Michelsen.

Jakob Andersen, der måtte udgå af lørdagens kamp i Skovbakken med en brækket næse, har i dag været forbi hospitalet og fået checket, at næsen "sad på rette sted". Og det gjorde den heldigvis :-) Indtil videre har Jakob fået "monteret" en skinne, som han skal gå med i en periode. Det vides endnu ikke, hvornår "Hurup" kan være tilbage på banen - blandt skal det undersøges om en special-maske kan fremskynde et comeback. Dustin Corea har prøvet at træne med i ugens løb, men hans dårlige tå er endnu ikke helt klar til at spille fodbold for alvor.

Til gengæld er Andreas Kiilerich kommet sig over den skade, der har holdt ham ude af forårets to første kampe. Så han er tilbage i truppen sammen med Tunde Ogunbiyi, der i denne uge bytter med Henrik Kappelborg, således det er Kappelborg, der lørdag vogter målet for JS-holdet. Den komplette trup er:

Daniel Krog, Tunde Ogunbiyi, Mads Eriksen, Jesper Nielsen, Mads Nørby, Sebastian Moneron, Andreas Kiilerich, Mikkel Jespersen, John Dyring, Kristian Nielsen, Jesper Thor Larsen, Mathias Gertsen, Frederik Brandhof, Mikkel Cramer, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Christian Andreasen, Anders Hostrup


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu