Truppen til dagens kamp

Truppen til dagens kamp Senere i dag er der dømt topopgør på...
Skrevet d. 01-06-2014

Truppen til dagens kamp

Senere i dag er der dømt topopgør på SPAR NORD Arena, når rækkens øjeblikkelige nummer to fra Rishøj kommer på besøg. I onsdagens 4-1 sejr hos Brabrand udnyttede cheftræner Jakob Michelsen, at oprykningen var sikret og lavede lidt omrokeringer i startopstillingen. Blandt gav han startdebut til unge Frederik Brandhof: - Vi fik sparet et par stykker i Brabrand, men fik alligevel fin rytme i spillet og vinder en flot og fortjent sejr. Flot kamp af Brandhof som ydermere blev krydret med et mål. Og så var det skønt at komme retur til Skive onsdag aften til modtagelse og oprykningsfest, siger cheftræner Jakob Michelsen.

Til dagens opgør varsler Michelsen, at der atter vil blive sparet lidt blandt de spillere, som der har været trukket store veksler på i forårets kampe. Det ligger fast, at Nicolas Bøgild ikke kommer i kamp søndag, og det samme gør sig gældende for Daniel Krog, Andreas Kiilerich, Sebastian Moneron og Dustin Corea. Truppen til dagens opgør er:

Tunde Ogunbiyi, Henrik Kappelborg, Mads Eriksen, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Nørby, John Dyring, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen, Jesper Thor Larsen, Mikkel Cramer, Frederik Brandhof, Anders Hostrup, Christian Andreasen, Sebastian Lau, Mathias Gertsen, Frederik Thomsen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu