Truppen til aftenens kamp i Vejle

Truppen til aftenens kamp i Vejle I aften går turen til Vejl...
Skrevet d. 25-09-2014

Truppen til aftenens kamp i Vejle

I aften går turen til Vejle og et møde med hæderkronede Vejle Boldklub, der aktuelt er placeret lige under SIK i tabellen på en niende plads med ti point. I disse dage er vejlenserne udenfor grønsværen på hårdt arbejde i forhold til at få økonomien til at hænge sammen. Dette har blandt andet resulteret i at spillertruppen har købt aftenens kamp mod SIK og besluttet at give fri entre til kampen.

Traditionen tro er SIKernes indgangsvinkel til aftenens kamp at have fuld fokus på sig selv og de ting, som holdet selv kan påvirke. I forhold til sidste uges 1-1 kamp mod Vendsyssel FF kan trænerteamet atter råde over Ayinde Lawal, ligesom både Mathias Rosenørn og Mathias Pedersen begge er klar igen efter de skrub, de pådrog sig for én uge siden. Jakob Andersen er fortsat ude med en brækket tå, mens Kasper Kempel spiller for Jyllandsserien. Dermed sætter følgende spillere sig til rette i bussen, der drager til Vejle fredag eftermiddag:

Mathias Rosenørn, Niclas Linnemann (U17), Victor Nielsen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, Andreas Albech, John Dyring, Kristian Nielsen, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Mathias Pedersen, Jesper Henriksen, Frederik Brandhof, Edafe Egbedi, Mikael Uhre, Anders Vestergaard, Nicolas Bøgild.

Husk du kan se kampen direkte på TV3 Sport 2 kl. 18.30.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu