Truppen mod AC Horsens

Truppen mod AC Horsens Søndag går turen for de gule til Hors...
Skrevet d. 01-11-2014

Truppen mod AC Horsens

Søndag går turen for de gule til Horsens og et møde med "den gule fare" anført af karismatiske Bo Henriksen. Hjemmeholdet var i lighed SIKerne i kamp i DBU Pokalen i midtugen, hvor holdet hjemme på CASA Arena som bekendt blev kørt over af Esbjerg. Men rent turneringsmæssigt har "de forkerte gule" fundet formen efter en lidt vaklende start. I sæsonens første tretten kampe har Horsens blot lukket tretten mål ind og indtager aktuelt rækken fjerdeplads.

- Vi skal op mod et godt Horsens-hold, som for alvor er kommet i gang rent turneringsmæssigt og senest slog AGF i Aarhus. Deres holdkort er fyldt op med profiler, og på bænken har de en dygtig træner i Bo Henriksen. Vi glæder os til opgøret på det flotte stadion i Horsens, og vil naturligvis forsøge at følge op den gode uge, vi har haft med sejrene over AB og BSV, siger cheftræner Jakob Michelsen, der søndag må se bort fra unge Frederik Brandhof, der står over med en mindre skade.

Skive-truppen til søndagens opgør i Horsens er:

Mathias Rosenørn, Daniel Krog, Victor Nielsen, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Ayinde Lawal, Mathias Pedersen, Jesper Henriksen, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Anders Vestergaard, Edafe Egbedi, Kasper Kempel, Mikael Uhre, Nicolas Bøgild


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu