Top mod bund

Top mod bund Lørdag eftermiddag møder vi på udebane i Grenå ...
Skrevet d. 18-10-2013

Top mod bund

Lørdag eftermiddag møder vi på udebane i Grenå rækkens bundprop fra FC Djursland. Med seks sejre i træk og stadigvæk status som ubesejret er det naturligvis et SIK-mandskab fyldt med selvtillid, der drager til Djursland.

Men selvom det er rækkens dårligst placerede mandskab, som indtil videre blot har opnået syv point, vi skal op imod, er der god grund til at være parate. FC Djursland ser nemlig ud til at have fundet melodien efter et trænerskifte for godt to uger siden. Siden skiftet har holdet nemlig opnået fire point i to kampe, og har nu blot tre point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Til morgendagens opgør er der i skrivende stund tvivl om, hvem som skal vogte målet for de gule. Såvel Daniel Krog som Henrik Kappelborg døjer fremdeles lidt med skader. Til gengæld er John Dyring tilbage efter overstået karantæne. Dette betyder at følgende med sikkerhed stiger ombord på bussen til Grenå:

Daniel Nors, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nøby, Jakob Andersen, John Dyring, Mikkel Jespersen, Dustin Corea, Kristian Nielsen, Jesper Henriksen, Jesper Thor Larsen, Anders Hostrup, Christian Andreasen, Nicolas Bøgild, Mathias Gertsen, Jonas Thomassen, Nicolai Borregaard


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu