To nye på plads

To nye på plads Efter overstået træning onsdag eftermiddag b...
Skrevet d. 24-07-2013

To nye på plads

Efter overstået træning onsdag eftermiddag blev der sat underskrift på endnu to kontrakter og dermed en yderligere udvidelse/styrkelse af truppen. Den ene kontrakt blev signeret af den 25-årige aalborgenser Christian Andreasen(foto), der tidligere har repræsenteret danske Randers FC og Thisted FC samt finske TPS Turku og siden foråret 2012 norske Fløy i den tredjebedste norske række. Under opholdet i Norge blev Christian noteret for 27 scoringer i 38 kampe - en scoringsfrekvens vi naturligvis gerne ser videreført i den gule trøje. Kontrakten med Christian Andreasen gælder i ét år.

Den anden nye mand i truppen er, som forvarslet her på siden forleden dag, den 21-årige målmand Henrik Kappelborg, som i første omgang har indgået en aftale for resten af 2013. Kappelborg kommer fra Viborg FF, hvor han af flere omgange har været inde omkring førsteholdstruppen, men primært spillet for Jyllandsserie-holdet. Kappelborg har trænet med de seneste uger, og siger om sit skifte til SIK: - Det har været en fornøjelse at komme til Skive. Der er en rigtig god stemning i og omkring truppen. Jeg ser frem til at give den en skalle og tage et skridt opad rent fodboldmæssigt.

Ved dagens træning har desuden deltaget den 23-årige Saka, der har nigeriansk-australske rødder. Saka er kantspiller og aftalen er, at han i første omgang også deltager i torsdagens træning, hvorefter det vurderes, hvad det videre forløb skal være.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu