Tillykke til Årets træner Jakob Michelsen!

Skrevet d. 21-03-2016 21:59:46

Skive Sharks
for 38 minutter siden

Der er ingen tvivl om at Jakob Michelsen i tiden primært er på alles læber for bedrifterne i SønderjyskE, men det er ikke alene bedrifterne i Haderslev han høster denne pris for. Vi skal med stolthed huske tilbage på den første halvdel af 2015, hvor han som cheftræner i Skive IK, sikrede klubben overlevelse i 1.division. I øvrigt også første gang en nyoprykker overlevede i en 1.division bestående af kun 12 klubber.
Skive Sharks og Skive IK ønsker Jakob Michelsen et kæmpe stort tillykke med prisen som Årets træner i Danmark 2015. Og vi er pave stolte over at en del af fortjenesten af hans pris, er foregået i Skive IK.
For 2 år siden kom Jakob Michelsen til Skive IK. Nu er han årets træner i Danmark