Tilfreds cheftræner

Tilfreds cheftræner Efter søndagens nulløsning i Viborg var ...
Skrevet d. 19-08-2014

Tilfreds cheftræner

Efter søndagens nulløsning i Viborg var det en tilfreds cheftræner Jakob Michelsen, der efterfølgende kiggede tilbage på et intenst lokalopgør.

- Et rigtigt lokalopgør med masser af dueller og med mange mennesker på lægterne på det flotte Viborg Stadion. Og en sand fornøjelsen med den store opbakning fra alle de medrejsende fans. Det er noget spillerne i den grad mærker inde på banen, og noget som hele truppen sætter stor pris på, siger Jakob Michelsen.

- Resultatet er vi tilfredse med efter en første halvleg, hvor vi var pressede af et godt spillende Viborg-mandskab, der trods det de havde bolden meget aldrig blev rigtig farlige. Vi justerer lidt i pausen og i anden halvleg, ser vi langt bedre ud. Jeg ser de sidste femogfyrre minutter som meget jævnbyrdige. Og vi har kampens klart største chance til Mikael Uhre. Det kunne have været en fantastisk debut, hvis han havde puttet den ind, fortsætter Michelsen og glæder sig samtidig over, at holdet for tredje gang i træk spillede til nul og at holdet rent fysisk så rigtig godt ud.

- Nu glæder vi os til søndagens udekamp mod fuldtidsprofferne fra FC Fredericia, hvor vi kommer til at stå over for to af vores gode venner i form af henholdsvis sidste sæsons SIK-topscorer Anders Hostrup og assisterende træner og altid sympatiske Claus Madsen. Ligesom vores midtbaneprofil Ayinde Lawal også skal møde sine gamle holdkammerater. Det bliver meget sjovt, slutter Jakob Michelsen.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu