Tilfreds assisterende chef

Tilfreds assisterende chef I cheftræner Claus Madsens fravær...
Skrevet d. 18-02-2014

Tilfreds assisterende chef

I cheftræner Claus Madsens fravær - er på studietur i forbindelse med hans A-træner udddannelse - var det assisterende træner Michael Henriksen, der styrede tropperne i gårsdagens træningskamp mod FC Midtjyllands reserver.

Og det var en tilfreds Henriksen, der efterfølgende gjorde status på årets første testkamp: - Overordnet set kan der tages mange positive ting med fra kampen. Vi spiller et nyt og forholdsvist uprøvet system. Vi skifter meget ud i anden halvleg, hvilket naturligvis bryder rytmen hele tiden. Endvidere bliver en del af spillerne udfordret på nye positioner undervejs. Der er ingen tvivl om, at blandt andet fysikken var årsag til, at vi i store dele af anden halvleg havde svært ved at matche en meget kompetent modstander. Der var en fin debut til Mikkel Cramer og tre helt unge talenter fra klubbens U-trup. Det tegner lovende især med tanke på første halvleg og det faktum, at det var truppens første kamp.