Til vinterpause som ubesejret

Til vinterpause som ubesejret Uden på nogen måde at imponere...
Skrevet d. 08-11-2013

Til vinterpause som ubesejret

Uden på nogen måde at imponere hentede SIK fredag aften den tiende sejr i træk, da aftenens gæster fra Ringkøbing blev sendt retur til Vestkysten med et nederlag på 3-1. Efterårets femten kampe har kastet imponerende enogfyrre point af sig - det er svært at gøre ret meget bedre. Halvvejs i sæsonen er det naturligvis stadigvæk alt for tidlig at snakke om oprykning, men på den anden side er et svært undgå. Realistisk set mangler SIK vel i omegnen af tyve point inden en oprykning kan være en realitet.

Aftenens kamp var ikke efterårets bedste kamp af de gule, men omvendt leverede holdet, det der var nødvendigt på dagen. Og når SIKerne i perioder satte tempo på spillet, var aftenens gæster ikke i stand til at være med. Men i de perioder, hvor hjemmeholdet ikke var fuldt fokuserede, formåede Ringkøbing at spille med. Og i et par tilfælde måtte SIKerne love for Daniel Krog, der endnu engang var en sikker sidste skanse for de gule.

Første SIK-scoring blev sat ind af John Dyring, da han fra kanten af feltet tørt huggede bolden i kassen. Og blot tre minutter efter fulgte topscorer Anders Hostrup op med sæsonscoring nummer femten. Med lidt mere skarphed kunne Hostrup have scoret yderligere inden pausen, ligesom Nicolas Bøgild også var tæt på. Men hans afslutning på Mikkel Jespersens forarbejde prellede af på stolpen.

Efter pausen var det fortsat hjemmeholdet, der satte dagsordenen med Mikkel Jespersen som "ordstyrer". Og Mikkel var også manden bag scoringen til 3-0, da hans indlæg fra højre siden fandt Jesper Henriksen bagerst i feltet. Kort tid efter var gæsternes Mustafa Arslan tæt på at reducere, da han fiskede bolden fra Jesper Nielsen, men afslutningen fra Arslan tog stolpen bag Daniel Krog. Med syv minutter tilbage af opgøret fik gæsterne reduceret og dette blev opgørets sidste scoring.

For den tidligere SIKer Michael Jacobsen sluttede kampen næsten før den var begyndt. I en hovedstødsduel efter et lille kvarters spil hamrede han sammen med John Dyring med en brækket næse som resultat.

Nu venter små fem måneders vinterpause, inden det atter går løs. Første kamp i det nye år er hjemme på SPAR NORD Arena lørdag den 29. marts, hvor vi får besøg fra det sønderjyske i form af FC Sydvest.

Kampfakta:

Skive IK - Ringkøbing IF 3-1 (2-0)

Målscorere:

19. min. 1-0 John Dyring

22. min. 2-0 Anders Hostrup

67. min. 3-0 Jepser Henriksen

83. min. 3-1 Ronni Iversen

Startopstilling:

Daniel Krog, Kristian Nielsen, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mikkel Jespersen, John Dyring, Jesper Henriksen, Dustin Corea, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Udskiftninger:

72. min. Jonas Thomassen afløser Jesper Henriksen

83. min. Mathias Gertsen afløser Mikkel Jespersen

89. min. Christian Andreasen afløser Nicolas Bøgild

Advarsler:

Skive: John Dyring

Ringkøbing: Niklas Søgaard

Tilskuertal: 892

Dommer: Henrik Mortensen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu