Thors tur

Thors tur I lighed med gårsdagens deltager i spørgehjørnet e...
Skrevet d. 15-12-2013

Thors tur

I lighed med gårsdagens deltager i spørgehjørnet er dagens gæst også en af truppens unge talenter. Og som "Bajs" er også dagens gæst - Jesper Thor Larsen - rykket fra barndomsklubben og ind til SIK for at prøve talentet af. Og dette har indtil videre kastet et pænt antal førstholdskampe af sig til 21-årige Thor.

Hvem ville få din stemme til Ballon d’Or 2013, hvis du kunne stemme ?

Det er nærmest umuligt at vælge mellem Ronaldo og Messi. Cristiano Ronaldo ville nok få min stemme. Jeg synes han på et kalenderår har været en anelse bedre end Messi.

Favoritklub ?

Real Madrid.

Hvem bliver Dansk Mester 2013/2014 ?

FC København.

Største oplevelse rent fodboldmæssigt ?

Vores 3-0 sejr ude over Randers FC i 2012. En kanon fed oplevelse at spille på et stort stadion med mange tilskuere. Jeg scorede til 3-0 efter 30 min., og det var samtidig første gang jeg var i startopstillingen.

Livret ?

Kalveculotte med rødvinssauce og kartofler.

Hvis du måtte vælge tre kunstnere, der skulle give koncert i Skive, hvem skulle så spille ?

Eminem, Kanye West og Drake! Og så vil jeg have Hurup med, han vil stensikkert kunne fyre op for festlighederne til sådan nogen arrangementer.

Når Morten Olsen stopper som landstræner, hvem skal så afløse ham ?

Michael Laudrup.

Hvis der var frit valg på alle hylder, hvem ville du så gerne vågne op ved siden af i morgen ?

Den er nem. Det skulle være min kæreste Katrine!

Hvem vinder VM i fodbold 2014 ?

Neymar og Brasilien gør rent bord på hjemmebane.

Solferie eller skiferie ?

Jeg holder meget af begge, men skiferien vinder!