Svær størrelse venter

Svær størrelse venter Fredag aften snøres støvlerne til året...
Skrevet d. 07-11-2013

Svær størrelse venter

Fredag aften snøres støvlerne til årets sidste turneringskamp. Siden sommerens nedrykning fra NordicBet Ligaen er der "løbet meget vand gennem åen" i og omkring egnens førende fodboldklub. På det sportslige område har efteråret hidtil været med strømmen - 14 kampe og fortsat ubesejret er ganske imponerende. Og hvis truppen har magt som agt, går SIK også gå til vinterpause som ubesejrede.

Modstanderen på SPAR NORD Arena i årets sidste turneringskamp er Ringkøbing IF, der blandt andet har et par tidligere SIK-spillere i truppen i form af Ersin Cakir og Michael Jacobsen. Gæsterne startede sæsonen ud med brask og bram med sejre i holdets første fire kampe. Siden hen har holdet tabt pusten lidt og holdets præstationer er blevet mere svingende.

Cheftræner for SIK, Claus Madsen, må til fredagens opgør se bort fra en karantæneramt Mads Nørby - i øvrigt holdets blot anden karantænedag i efteråret. Om fredagens kamp siger Claus Madsen: - Efter et år, der har budt på en nedrykning til 2. division og en masse udskiftning både i truppen og omkring holdet, tror jeg efterhånden alle trænger til lidt pause. Jeg synes dog, at spillerne hver gang viser, at de stadig er sultne efter sejr. Så havde det ikke været for slitagen på de spillere, der er brugt mest, fortsatte vi gerne til marts. Fredagens kamp bliver absolut ikke en nem kamp. RIF er en svær størrelse. Holdet har en stærk offensiv med navne som Razak Pimpong, Jakob Andersen, Brian Johansen, Kim Christensen og topscorer Lennart Lauridsen, som dog er i karantæne fredag aften. Så kan vi holde dem fra fadet og samtidig sætte vores eget spil, kan vi forhåbentligt fredag aften fejre et rigtig flot efterår med endnu en kamp uden nederlag. Jeg håber virkeligt på stor opbakning fredag aften til et Skive-hold, som har været så meget igennem i 2013. Kom og bak de spillere op, som virkelig har rejst sig i dette efterår - det har de fortjent.

Truppen som fredag aften skal skaffe flere point til de gule er:

Daniel Krog, Daniel Nors, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Jakob Andersen, John Dyring, Mikkel Jespersen, Dustin Corea, Kristian Nielsen, Jesper Henriksen, Jesper Thor Larsen, Anders Hostrup, Christian Andreasen, Nicolas Bøgild, Mathias Gertsen, Nicolai Borregaard, Anders Thomassen

Vi ses fredag aften på SPAR NORD Arena. Kom så Skive nu skal vi sejre !!


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu