Svær opgave

Svær opgave Denne rundes modstander kommer fra den nordlige ...
Skrevet d. 12-09-2013

Svær opgave

Denne rundes modstander kommer fra den nordlige del af Odense, nærmere bestemt Næsby. Morgendagens gæsterne har gennem de seneste par sæsonen været med til at præge 2. division og var for to år siden blot to point fra at rykke op i 1. division. I denne sæson er holdet kommet ud af de første seks opgør med ni point og en målscorer der hedder 9-6. Næsbys to seneste opgør - ude mod Odder og hjemme mod HIK - er i øvrigt begge endt 0-0.

Næsby nævnes af mange som et af de hold, der kommer til at slutte i top 4, så der venter uden tvivl SIKerne en svær opgave fredag aften. Men lad os håbe vi i morgen aften får set et SIK-hold, der giver den fuld gas gennem samtlige halvfems minutter og viser gæsterne, hvem der bestemmer på SPAR NORD Arena. Til at løse opgaven har cheftræner Claus Madsen udtaget følgende trup:

Daniel Krog, Henrik Kappelgaard, Andreas Kiilerich, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nørby, Nicolai Borregaard, Mathias Gertsen, Kristian Nielsen, John Dyring, Mikkel Jespersen, Jesper Thor Larsen, Jesper Henriksen, Dustin Corea, Anders Hostrup, Nicolas Bøgild, Jonas Thomassen, Sebastian Lau


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu