Svær opgave venter

Svær opgave venter Der venter uden tvivl SIKerne en svær op...
Skrevet d. 25-10-2013

Svær opgave venter

Der venter uden tvivl SIKerne en svær opgave, når holdet i aften hjemme på SPAR NORD Arena tager i mod rækkens øjeblikkelige nummer fire fra Jammerbugt FC. De nordjyske gæster kommer til Skive med masser af selvtillid efter syv kampe i streg uden nederlag - seneste nederlag var 31. august, hvor holdet hjemme i Pandrup tabte 0-2 til Rishøj.

Cheftræneren for FC Jammerbugt, Bo Zinck, glæder sig til aftenens kamp, og håber hans unge mandskab kan blive det første til at besejre de gule i denne sæson. Til klubbens egen hjemmeside siger Zinck blandt andet : - Vi skal vinde for vores egen skyld, men du kan også sige, at vi skal vinde for tabellens skyld. Skive er jo trukket fra, men kan vi ændre lidt på det, så håbet og spændingen i toppen kan leve så længe så muligt, så betyder det også noget. Det gør det lidt sjovere for alle.

SIKs cheftræner Claus Madsen er næppe enig med kollega Zinck i denne betragtning. Det nuværende forspring i tabellen skal meget gerne forsvares i efterårets tre sidste kampe. Til aftenens kamp har Madsen udtaget en trup, der er identisk med truppen, som hentede en sikker 5-0 sejr hos FC Djursland i lørdags. Dette betyder at følgende SIK-spillere i aften indtager omklædningrum nummer 1 på SPAR NORD ARENA:

Daniel Nors, Daniel Krog, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nøby, Jakob Andersen, John Dyring, Mikkel Jespersen, Dustin Corea, Kristian Nielsen, Jesper Henriksen, Jesper Thor Larsen, Anders Hostrup, Christian Andreasen, Nicolas Bøgild, Mathias Gertsen, Jonas Thomassen, Nicolai Borregaard

Vel mødt på SPAR NORD Arena i aften kl. 19.00 !


Forfatter: Lars Vernegaard

Svær opgave venter

Svær opgave venter For anden runde i træk kan vi byde på hje...
Skrevet d. 18-08-2013

Svær opgave venter

For anden runde i træk kan vi byde på hjemmekamp, når vi senere i dag får besøg fra det sydfynske i form af FC Svendborg. Dagens gæster er kommet fra start med et smalt 2-1 nederlag i HIK og 1-1 hjemme med Rishøj. Og ifølge assistenttræner Michael Henriksen venter der SIKerne en svær opgave på SPAR NORD Arena søndag eftermiddag: - FC Svendborg har et rigtigt godt kollektiv. De er godt organiseret og meget dygtige i omstillingsspillet, og så har de tre spændende offensive spillere. Så vi skal være helt skarpe og klar fra start i dag.

Til dagens opgør har cheftræner Claus Madsen udtaget følgende trup:

Daniel Krog, Henrik Kappelborg, Anders Hostrup, Nicolas Bøgild, Jesper Henriksen, Jesper Nielsen, Jesper Thor Larsen, Mads Eriksen, Kristian Nielsen,Mikkel Jespersen, Jacob Andersen, Christian Andreasen, Mads Nørby, Anders Thomassen, Sebastian Lau, Andreas Kiilerich, Mathias Gertsen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu