Stimen fortsætter

Stimen fortsætter Lørdag eftermiddag hev de gule fra Skive -...
Skrevet d. 23-09-2013

Stimen fortsætter

Lørdag eftermiddag hev de gule fra Skive - på dagen dog klædt helt i rødt - sæsonens fjerde udesejr ud af fire mulige i land. Sejren blev på 2-1 og blev først og fremmest sikret efter benhårdt arbejde mod et fysisk stærkt Aarhus Fremad-mandskab.

Til lørdagens kamp havde cheftræner Claus Madsen ændret lidt i startopstillingen i forhold til sidste uges kamp mod Næsby. Blandt andet måtte Madsen se bort fra en skadet Kristian Nielsen. Dette betød comeback i startopstillingen til John Dyring, der "fejrede" dette med at bringe SIK i front efter godt et kvarters spil. Både før og efter scoringen var det SIKerne, der klart dominerede opgøret via hurtigt og fikst kombinationsspil. Men desværre formåede holdet ikke at omsætte dominansen til yderligere scoringer.

Efter pausen gik gassen lidt af SIKerne, og hjemmeholdet kom bedre og bedre med i kampen - dog uden det for alvor blev rigtig farligt foran Daniel Krogs mål. Og da topscorer Anders Hostrup med små tyve minutter tilbage bragte SIK på 2-0 med sæsonmål nummer otte, lignede det en afgørelse på opgøret. Men hjemmeholdet gav ikke op og med ti minutter tilbage fik holdet reduceret på et drøn af et langskud. Derfra og resten af opgøret pumpede Fremad-holdet den ene bold efter den anden ind i Skive-feltet og i flere tilfælde var der optræk til panik, men Daniel Krog og resten af Skive-holdet modstod presset og fik reddet stormen af.

Otte kampe inde i sæsonen er SIK dermed noteret for tyve point og er fortsat ubesejret. Næste opgave for de lokale helte er søndag eftermiddag hjemme på SPAR NORD Arena, hvor den står på lokalopgør mod Thisted FC.

Kampfakta:

Aarhus Fremad - Skive IK 1-2 (0-1)

Startopstilling:

Daniel Krog, Mads Eriksen, Jesper Nielsen, Nicolai Borregaard, Mads Nørby, John Dyring, Mikkel Jespersen, Dustin Corea, Jesper Henriksen, Anders Hostrup, Nicolas Bøgild

Målscorere:

16. min. 0-1 John Dyring

71. min. 0-2 Anders Hostrup

80. min. 1-2 Kasper Kempel

Udskiftninger:

75. min. Jesper Thor Larsen afløser Anders Hostrup

81. min. Mathias Gertsen afløser Mikkel Jespersen

87. min. Jakob Andersen afløser Jesper Henriksen

Advarsler:

Aarhus Fremad: ingen

Skive: John Dyring, Anders Hostrup

Tilskuertal: 342

Dommer: Michael V. Jensen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu