Status omkring SIK plan 2020

Status omkring SIK plan 2020 Den 25. februar fremlagde Skive...
Skrevet d. 10-06-2014

Status omkring SIK plan 2020
Den 25. februar fremlagde Skive Idrætsklub og Skive Idrætsklub Elite A/S et fælles oplæg til en mulig fremtidssikret struktur. Oplægget var ikke bearbejdet i detaljer og ville kræve en lang demokratisk proces og godkendelser på begge generalforsamlinger.
De fremmødte var positive og opfordrede til, at man opstartede en langsom og faseopdelt strukturtilpasning af et samlet SIK under et tag.
Denne sommer står Skive Idrætsklub og Skive Idrætsklub Elite A/S med en række aktuelle udfordringer. I begge organisationer er der markante personudskiftninger på ledende poster og førsteholdets oprykning til Nordic Bet Ligaen stiller krav til omstilling.
Vi arbejder på højtryk for at besætte de ledige poster og det er vigtigt at de valgte tilpasninger og justeringer kan anvendes i vores fælles fremtidsplatform SIK 2020.
Skive Idrætsklub og Skive Idrætsklub Elite A/S arbejder tættere sammen end nogensinde, faste fællesmøder, åbenhed og synergieffekter skal bane vejen frem mod fællesskabet.
SIK 2020 er en lang og demokratisk proces som kræver behandling og bearbejdning over en længere periode. Vi skal være tålmodige og sikre os at denne proces sker i overensstemmelser med krav, ønsker og vedtægter. Vi er overbevist om at dette er vejen frem for vores klub så dialogen fortsætter og vil endda blive styrket yderligere ved indførelsen af fælles koordinationsmøder. De strukturmæssige justeringer som finder sted nu skal naturligvis kunne anvendes fremadrettet.
De to bestyrelse finder, at klubben skal være realistisk omkring, hvor mange opgaver de frivillige kan løse over en kortere periode. Derfor vil vi anvende alle vores kræfter på en fokuseret indsats imod de allerede erkendte og de forventede opgaver i klubben i det kommende efterår.
De bedste fodboldhilsner

Christian Mariegaard Peter Boel