SPORTSMAGASINET PÅ GADEN

Skrevet d. 23-11-2017 17:01:20

Der har de seneste år været tradition for, at Skive IK og Skive fH i tæt samarbejde med Skive Folkeblad og Skive Kommune udgiver et stort flot ”julehæfte” SPORTSMAGASINET med et væld af artikler fra og om sportens verden, og først og fremmest fra de to implicerede klubber.

Nu er årets SPORTSMAGASIN på gaden, og førsteholdsspillere fra både Skive IK og Skive fH vil næste fredag i forbindelse med at juletræet bliver tændt på Rådhustorvet i Skive uddele de første eksemplarer af magasinet i Skives gågader.
SPORTSMAGASINET er GRATIS og indeholder foruden en lang række artikler/interviews også annoncer fra lokale forretninger og virksomheder.
Fra Skive IK kan du i SPORTSMAGASINET blandt andet læse interview med cheftræner Anders Gerber, sportschef Rasmus Brandhof, direktør Kurt Larsen, ”De Tre Musketerer” - John Dyring, Thomas Dalgaard og Martin Thomsen - om Skive IK’s satellitafdeling i Resen, og om de frivillige hjælpere bag klubben.
Tag godt imod SPORTSMAGASINET, når den bliver uddelt næste fredag, eller når du får den tilbudt GRATIS i en række af Skives forretninger eller andre steder.
SPORTSMAGASINET kan også hentes i Skive Folkeblads ekspedition i åbningstiden og ii administrationen hos Skive IK på Egeris Idrætsanlæg.

Søndag den 11. marts 2018