Sportschefen: Lang vej endnu

Sportschefen: Lang vej endnu Efter sommerens nedrykning fra ...
Skrevet d. 21-11-2013

Sportschefen: Lang vej endnu

Efter sommerens nedrykning fra NordicBet Ligaen var en kendsgerning skete der mangt og meget i og omkring SIK-truppen. I ugerne efter nedrykningen var det i perioder tæt på, at døgnets 24 timer ikke rakte for sportschef Rasmus Brandhof. Her et lille halvt år senere kan Brandhof se tilbage på et succesfuldt efterår og gå til vinterpause med ro på bagsmækken. Vi har bedt Rasmus sætte et par ord på efterårets præstation:

- Efteråret er jo helt klart godkendt. Målet inden vi gik i gang var at bringe os i en position, hvorfra vi til foråret kunne kæmpe med om oprykningen. Og det må vi sige i høj grad er lykkedes med hele enogfyrre point efter femten kampe. Ydermere er vi klart det mest scorende hold i rækken og samtidigt det hold, som har lukket næstfærrest mål ind. Så udover at vi fører rækken med ni point ned til nummer to, så har vi bevist, at vi har været rigtig gode i begge ender af banen. Nedrykningen var et hårdt slag med en efterfølgende stor udskiftning i og omkring truppen. Inden vi gik i gang med 2. division var jeg ikke i tvivl om, at vi kunne være med i toppen af rækken. Vor trup var på papiret den klart stærkeste i rækken, men derfra og så til at føre med ni point halvvejs er noget helt andet. Vi sagde efter nedrykningen farvel til ti spillere og fik tolv nye ind. Så selvom jeg på mit papir så en stærk trup, så er det absolut ikke kommet af sig selv. Fantastisk præstation af hele truppen og ikke mindst trænerteamet.

Er du så allerede nu på udkig efter spillere, som kan forstærke truppen i NordicBet Ligaen efter sommerferien ?

- Oprykningen er stadigvæk meget langt væk. Der er stadigvæk femten kampe og femogfyrre point at spille om. Vi skal ikke dumme os ret mange gange, inden Rishøj er meget tæt på os. Så jeg arbejder udelukkende udfra, at vi spiller i 2. division. Hvad der skal ske efterhånden som foråret skrider frem, ser vi på til den tid. Når det så er sagt, så håber jeg på at kunne tilføre et par spillere til truppen, der kan gå direkte ind på holdet eller som minimum være meget tæt på startformationen.. Men truppen vil nok alt andet lige blive reduceret lidt i antal. Vi har haft en forholdsvis stor trup i efteråret og allerede nu ligger det fast, at tvillingerne (Anders og Jonas Thomassen, red.) ikke fortsætter hos os. Det samme gælder Jesper Kragh. Stor tak til alle tre for en super indsats i truppen. Derudover har jeg en aftale med både Andreas Kiilerich og Henrik Kappelborg om, at de møder op efter ferien. Så snakker vi sammen, når vi har set, hvordan status er på deres skader.

Er der nogen i truppen, som har overrasket dig på den ene eller anden måde?

- Jeg vil ikke sige nogle decideret har overrasket mig. Men det har været en fornøjelse at se John Dyring tilbage i SIKs gule trøje, med alt det han giver på og udenfor banen. Men det er ikke en overraskelse for mig, det var netop derfor, han blev hentet hjem til SIK igen. Og så synes jeg også, at Daniel Krog i målet har gjort det fremragende. Han har reddet en del point til os. Men generelt har alle leveret varen gennem hele efteråret.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Fredag den 20. april 2018
kl. 18:00

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu