Spillerforeningen og Skive IK indgår aftale

Spillerforeningen og Skive IK indgår aftale om efterbetaling...
Skrevet d. 05-06-2014

Spillerforeningen og Skive IK indgår aftale om efterbetaling af pension og feriegodtgørelse

Som alle andre divisionsklubber i Danmark har Skive IK Elite A/S også haft besøg af spillerforeningen i forhold til sagen om betaling af pension og feriegodtgørelse. Spillerforeningen har i dag kl. 14.00 udsendt følgende pressemeddelelse :

Spillerforeningen og Skive IK er i dag nået til enighed om efterbetaling af manglende pension samt feriegodtgørelse. Spillerforeningen og Skive IK er blevet enige om en aftale, hvor Skive IK efterbetaler pension samt feriegodtgørelse af bonus og engangsbetalinger for Spillerforeningens medlemmer i klubben. Afregningen af pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.