Søndag skal vi på langtur!

Skrevet d. 17-03-2017 10:08:19

Søndag kl. 13.45 spiller vi kamp(Skovbanen, Østre Alle 123, Nykøbing Falster) nr. 22 i sæsonen og opgøret i Nykøbing Falster er den tredje turneringsmatch i foråret. -0-2 sejren i Vejle og senest 1-0 hjemme over AB har gjort godt for det samlede tabelregnskab og troen på egne evner fejler heller ikke noget hos spillerne.

-Vi vil rigtig gerne fortsætte de flotte takter og man mærker tydeligt på vores unge spillertrup, at de er klar på at give fuldt gas.

-Til trods for at vi stadig er lidt ramt på skadesfronten og skal op imod et Nykøbing-mandskab i stærkeste opstilling går vi ind til kampen spækket med optimisme.

Cheftræner Kim Kristensen har sammen med truppen lidt taktiske esser i ærmet, som vi tror på kan ramme dygtige NFC.

Vi går ydmyge til værks og er indstillet på at arbejde benhamrende hårdt fra start til slutfløjt.-Kampen skal spilles på kunstgræs i Nykøbing og selvom det langtfra er optimalt igen at skulle skifte underlag skal der mere til at slå vores unge mandskab ud af kurs.

Rammer vores unge drenge dagen i Nykøbing, ja så kan der sagtens ske ting og sager og hvem ved måske kan vi udnytte nogle Nykøbing-fejl til at hjemskaffe endnu et godt og brugbart resultat.-Vi giver det i al fald et forsøg!

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu