Søndag gælder det Roskilde på SPAR NORD ARENA!

Skrevet d. 06-08-2016 08:48:29

Søndag kl. 13.45 venter der vores unge drenge en stor og spændende kamp, når endnu en kompetent modstander kigger forbi SPAR NORD ARENA.

Gæsterne fra Domkirkebyen på Sjælland er på papiret en voldsom dygtig modstander og truppen tæller rigtig mange klassespillere.

Vi går ind til kampen med sædvanlig ydmyghed og respekt for modstanderen.-Vi er klar på at give den maksimal gas og arbejde benhamrende hårdt fra start til slut.

Roskilde er ligesom os selv et teknisk stærkt mandskab, som ynder at spille hurtigt, offensivt possession- fodbold med masser af løb og power.

-Vi har efter de seneste pragt-præstationer imod Fredericia og senest HB-Køge tanket selvtillid og rammer vores unge drenge dagen, ja så kommer selv et dygtigt Roskilde-mandskab på hårdt arbejde.

Vi har stadig lidt småskavanker i spillertruppen, men i skrivende stund er følgende spillere i betragtning til startopstillingen:

Emil Kobberup, Daniel Krog, Emil Søgaard, Christoffer Østergaard, Mads Eriksen, Magnus Jensen, Rasmus Larsen, John Dyring, Mikkel Frankoch, Frederik Brandhof, Jeppe Bjerregaard, Oliver I Pedersen, Jesper Henriksen, Mathias Bersang, Andreas Kock, Frederik Buur, Jeppe Mogensen, Mathias Pedersen.

Vi håber, at rigtig mange tilskuere søndag finder vej til SPAR NORD ARENA og hjælper vores unge drenge på vej imod endnu et positivt og brugbart resultat.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu