Smal sejr i Ringkøbing

Smal sejr i Ringkøbing Dette referat fra søndagens kamp mod ...
Skrevet d. 05-05-2014

Smal sejr i Ringkøbing

Dette referat fra søndagens kamp mod Ringkøbing IF skal indledes med en undskyldning for den manglende / sene opdatering, som er forårsaget af en softwareopdatering, som har drillet den ikke IT-kyndige skribent. Men dette er nu løst og nedenfor følger omtale af den syttende sejr i træk.

På forhånd var det ventet, at søndagens opgave i Ringkøbing ville blive en hård en af slagsen. Og dette holdt som sådan også stik. I et intenst og fighterbetonet opgør blev Christian Andreasens scoring efter godt en halv times spil kampens eneste. Målet sat ind som afslutning på et godt SIK-opspil. Mikkel Jespersens afslutning prellede af på overliggeren, men Christian Andreasen var kvik og først over riposten. I øvrigt Christians første scoring for SIK og første kamp han spiller fra start.

Nærmest traditionen tro var SIKerne i store dele af kampen spildominerende, men et godt kæmpende - og i perioder også hårdt spillende - hjemmehold formåede i store af kampen at stresse de gule, der ikke fik produceret samme antal chancer søndag eftermiddag, som holdet ellers har haft for vane. Chancerne var der, men på dagen manglede skarpheden. Største mulighed for at øge målscoringen tilfaldt topscorer Anders Hostrup i et kontraløb med små tyve minutter tilbage, men alene med hjemmeholdets keeper sparkede Hostrup langt forbi.

I den anden ende bød hjemmeholdet både før og efter pausen ind med kvalificerede afslutninger, men SIK-forsvaret var gennem hele opgøret på stikkerne. Og i de tilfælde hvor hjemmeholdet fik sendt afslutninger af sted, var Daniel Krog en sikker sidste skanse og holdt for anden kamp i træk målet rent. Som nævnt gik hjemmeholdet til vaflerne og udfordrede SIKerne gennem størstedelen af opgøret. I enkelte tilfælde løb ivrigheden dog af med de blå- og hvidstribede og skulle ret være, ret burde Jesper Dalsgaard nok være blevet sendt i bad før tid med to gule kort.

Endnu en helstøbt holdindsats sikrede endnu en sejr på en dag, hvor John Dyring sad udenfor og plejede et trælår, Sebastian Moneron var i karantæne og hvor sygdom og skader i øvrigt betød en meget smal Skive-bænk på blot tre markspillere i form af Jesper Thor Larsen, Mathias Gertsen og hasteindkaldte U19-spiller Mikkel Mortensen samt reservemålmand Henrik Kappelborg.

Med Rishøjs nederlag til Aarhus Fremad er SIKs forspring nu oppe på hele seksten point med blot otte kampe igen. Intet er naturligvis afgjort før den fede dame har sunget, men undertegnede tør godt garantere, at SIK er med når første runde af NordicBet Ligaen afvikles den sidste weekend i juli. Og allerede på fredag kan det suveræne tophold hjemme på SPAR NORD Arena tage et meget stort skridt med en sejr over Middelfart.

Kampfakta:

Ringkøbing IF - Skive IK 0-1 (0-1)

Målscorere:

32. min. 0-1 Christian Andreasen

Startopstilling:

Daniel Krog, Mikkel Cramer, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Mads Nørby, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Christian Andreasen, Anders Hostrup

Udskiftninger:

Jesper Thor Larsen afløser Christian Andreasen

Advarsler:

Ringkøbing: Mads Steffens, Jesper Dalsgaard

Skive: Jesper Thor Larsen, Mads Nørby, Anders Hostrup

Tilskuertal: 720

Dommer: Simon Gade Ziegler


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu