Smal men sikker sejr

Smal men sikker sejr Lørdagens hjemmekamp mod Brabrand endte...
Skrevet d. 12-10-2013

Smal men sikker sejr

Lørdagens hjemmekamp mod Brabrand endte med en smal men sikker hjemmesejr. Begge SIK-scoringer sat ind af rækkens topscorer Anders Hostrup, der nu er oppe på ti scoringer. I størstedel af opgøret var det SIK, der var på bolden og gæsterne spillede sig vel ikke frem til en eneste reel afslutning på Henrik Kappelborg, der vogtede målet på bekostning af skadede Daniel Krog. Kappelborg selv er endnu ikke helt fit ovenpå hans skade, men var på dagen vurderet mere klar end Krog.

Det var forud for kampen forventet, at dagens gæster fra Brabrand ville parkere bussen foran eget mål i forsøget på at få minimum det ene point med hjem. Og det blev også sådan gæsterne greb kampen an. Det lykkedes momentvis i første halvleg at få bragt gæsternes kompakte forsvar på glatis, men det blev aldrig rigtig farligt foran gæsternes mål. Tættest på var Nicolas Bøgild efter en lille halv times spil, men hans afslutning blev pareret af Lasse Borg i Brabrand-målet. Og med syv minutter til pausen endte en hurtig SIK-omstilling hos Mikkel Jespersen, men hans afslutning sad lige på Borg.

Men fem minutter før pausen kom der så endelig hul på bylden. Mikkel Jespersens hjørnespark fra venstre side blev ved forreste stolpe forlænget af Nicolas Bøgild og ved bagerste stolpen stod Anders Hostrup fuldstændig alene og han kunne uden problemer heade føringsmålet i kassen til en fortjent pauseføring.

Efter pausen var det fortsat hjemmeholdet der dominerede og chancerne var flere og større end i de første femogfyrre minutter. Blandt andet havde Dustin Corea en kæmpechance efter godt en times spil, men gæsternes keeper fik med en stor redning forhindret 2-0 målet. Kort tid efter blev Anders Hostrup sendt afsted på en aflevering fra Mikkel Jespersen, men helt alene med Lasse Borg svigtede topscoreren. Og heller ikke på riposten lykkedes det Jesper Henriksen at passere Borg.

Med tyve minutter igen var det atter tæt på at føringen blev fordoblet, men Dustin Coreas fine langskud gik snert forbi Brabrand-målet. Men med elleve minutter igen kom scoringen til 2-0 så. Og det var et rigtig flot mål, hvor Mikkel Jespersen og Nicolas Bøgild, med hurtige førstegangsafleveringer fik bragt gæsternes forsvar på glatis. Og på Bøgilds oplæg kunne Anders Hostrup let inderside bolden i mål.

At der til sidst kortvarig blev spænding om kampens resultat var helt unødvendigt. Men med seks minutter igen fik gæsterne tilkendt straffespark dømt på Mads Eriksen for benspænd på Mike Kaljo. Kaljo eksekverede selv sikkert fra pletten og gav Brabrand håb om, at de stik mod spil og chancer alligevel kunne få noget med hjem fra SPAR NORD Arena. Men gæsterne formåede aldrig at komme frem til noget, der lignede et forsøg, der kunne bringe dem udligningen. Og i stedet for fik indskiftede Jonas Thomassen muligheden på en hurtig kontra med to minutter igen, men hans afslutning gik snert forbi fjerneste stolpe. Dermed blev det ved de 2-1 og sjette sejr i træk, sæsonens niende, og nu altså elleve kamp som ubesejrede.

I stillingen blev føringen udbygget til syv point i og med andenplacerede Rishøj måtte tage til takke med 1-1 hos FC Skanderborg. Næste opgave for SIKerne er lørdag eftermiddag i Grenå, hvor rækkens øjeblikkelige bundprop fra FC Djursland byder velkommen.

Kampfakta

Skive IK - Brabrand IF 2-1 (1-0)

Startopstilling:

Henrik Kappelborg, Jakob Andersen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mads Nørby, Mathias Gertsen, Mikkel Jespersen, Dustin Corea, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup

Målscorere:

40. min. 1-0 Anders Hostrup

79. m

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu