Skyerne trækker sig sammen

Skyerne trækker sig sammen Med aftenens nederlag til Brønshø...
Skrevet d. 16-05-2013

Skyerne trækker sig sammen

Med aftenens nederlag til Brønshøj og ABs samtidige gevinst i Fredericia spillede SIKerne fordelen over til AB inden sidste runde i NordicBet Ligaen. I sidste runde er kravet til SIKerne nu, at holdet skal have flere point end AB for atter at rykke forbi holdet fra Gladsaxe i stillingen.

De gule kom ellers godt fra start i aftenes hjemmekamp, og allerede efter tre minutter var R. J. Allen tæt på at slippe igennem gæsternes forsvar. Senere bød blandet andet Anders Hostrup ind med et par gode forsøg, men desværre manglede den sidste skarphed. Og bedst som det så ud til at SIKerne havde fået tiltvunget sig et overtag, bragte gæsterne sig i front. Føringen løftede gæsternes spil, og de kom bedre og bedre med i kampen. Anders Hostrup var i to omgange tæt på at udligne, men i begge tilfælde fik Kim Drejs i gæsternes mål afværget.

Efter pausen havde gæsterne i store dele af halvlegen succes med at tage tempoet ud af kampen. SIKerne var tvunget til at forsøge noget fremad banen, men desværre kneb det med at få bragt gæsternes kompakte forsvar på glatis. Et par gange lykkedes det at få åbnet Brønshøj-forsvaret op. Blandt andet efter én times spil da et indlæg endte hos Mikkel Buur, der resolut trykkede af, men desværre lige på gæsternes keeper. Det samme skete godt ti minutter senere, da Morten Becks afslutning på Jesper Henriksens gode indlæg atter sad lige på Kim Drejs.

Med knap tyve minutter tilbage fik gæsterne tilkendt straffespark. Dømt på Mads Eriksen for benspænd på Brønshøjs Sebastian Dalgaard. Straffesparket blev taget af hvepsenes topscorer Simon Bræmer, men Jonas Baden Jensen havde kigget Bræmer ud og holdt de gule inden i kampen. Desværre blev redningen en stakket frist for ti minutter senere slukkede Simon Bræmer håbet om point til SIK med hans scoring til 0-2.

Kampfakta:

Skive IK - Brønshøj BK 0-2 (0-1)

Målscorere:

27. min. 0-1 Rasmus Minor Pedersen

82. min. 0-2 Simon Bræmer

Startopstilling:

Jonas Baden Jensen, R. J. Allen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Rune Nautrup, Ayinde Lawal, Mikkel Jespersen, Mikkel Buur, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup, Morten Beck

Udskiftninger:

57. min. Kristian Nielsen afløser Ayinde Lawal

68. min. Jesper Henriksen afløser Anders Hostrup

82. min. Dustin Corea afløser R. J. Allen

Advarsler:

Skive: Rune Nautrup

Brønshøj: Søren Bjørklund Weibel

Tilskuere: 692

Dommer: Rasmus Møller Bøjer


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu