Skive Sharks formand skriver

Skive Sharks formand skriver: Formanden for Skive Sharks And...
Skrevet d. 16-09-2014

Skive Sharks formand skriver:

Formanden for Skive Sharks Anders Jungle Nielsen har skrevet følgende artikel på Skive Sharks hjemmside:

Skive Sharks:

Formanden tager lige ordet igen, og skriver her for egen regning. Følgende tekst er ikke en officiel tekst fra Skive Sharks, følgende er blot en lille klumme fra fanklubbens formand:

Skive har ikke vundet i de seneste 5 kampe! - Sådan ser pessimisten på de tørre facts.
MEN!
Optimisten (jeg selv) ser følgende:
Trods 5 kampe uden sejr ligger Skive alligevel delt nr. 5, Skive er det næstmest scorende hold i landets næstbedste række med 13 scoringer, hvilket kun de to nedrykkere fra Superligaen gør lige så godt eller bedre. Det til trods for at Skive ikke har fundet den erstatning for Anders Hostrup, som mange har sukket efter. I øvrigt er Skive stadig ubesejret på hjemmebane i denne sæson og har kun tabt ÉN sølle hjemmekamp i 16 måneder!!! (Nederlaget til Rishøj hvor oprykningen for længst var sikret)
Skive har i sommerens transfervindue faktisk kun hentet Lawal ind som har erfaring fra over 2.div niveau. Man har lejet Uhre og Egbedi som har lidt kampe for SønderjyskE og AGF men uden at have spillet fast. Ellers har Skive hentet Vestergaard i Kjellerup, Pedersen i Thisted, Kempel i Aarhus Fremad, Albech i Rishøj og V. Nielsen i AGFs U-trup. Nå ja og så måtte vi hente en ny målmand i Rosenørn som senest spillede i Brabrand.
Til sammenligning har vores kommende modstander, Vendsyssel hentet følgende:
Ken Fagerberg, Jesper Christiansen, Chris Sørensen, Morten Bertolt og Hjalte Bo Nørregaard. En håndfuld som deler 785 superliga kampe mellem sig, foruden 132 europæiske kval kampe og gruppespilskampe og så lige 15 landskampe samt over 50 kampe i de bedste rækker i Sverige, Norge og Holland.

Skal vi ikke bare blive enige om at Skive ikke har skuffet nogen endnu? Skive har en ung trup på lige godt 22 år i snit, som knokler røven ud af bukserne og spiller lige op med samtlige modstandere i historiens stærkeste udgave af 1.division. Endnu har en oprykker i 1.division ikke præsteret at overleve i en 1.division bestående af kun 12 hold. Men jeg skal personligt gøre hvad jeg kan for at støtte Skive IK akkurat nok til at de bliver de første der præsterer dette! I øvrigt nu, når vi snakker ungt hold, Skive har også en ung trænerduo, muligvis den yngste i 1.div nogensinde? Generelt er Skive bare en klub med en hulens masse talent, ydmyghed og gåpåmod! Forvent gerne noget af Skive IK, men forvent også at Skive ikke får point i alle kampe. Uanset dine forventninger, så støt dem for hulen, og Kom på stadion fredag aften og vis din støtte mod Vendsyssel. Efter den kamp går der 23 dage før næste hjemmekamp.
Lige en sidste ting. De seneste 3 sæsoner i træk har Skive mistet deres topscorer, først Thomas Dalgaard, så Morten Beck og senest Anders Hostrup, alligevel er der ikke en eneste klub i 1.division der ser frem til at møde Skive. Hvorfor er det sådan? Jeg ved det ikke. Men jeg har en forbandet god ide om hvorfor. Fordi vi her i Skive har et begreb der hedder "SOS Skive". SOS er ikke noget med at vi skal have hjælp. Nej SOS betyder "Stolthed og Sammenhold". Noget der kendetegner klubben og byen. Er du bare tilnærmelsesvis enig så står det dig frit for at dele dette opslag, så andre kan også kan læse med.

Ses på stadion fredag aften kl. 19.00!
SOS Skive!
-Anders "Jungle" Niel