Skive IK Elite har ansat ny direktør

Efter igennem længere tid at have haft en konstitueret direktør for Skive IK Elite A/S er der nu ansat en ny direktør. Det bliver 58-årige Kurt Larsen, der tiltræder den 1. oktober 2016.
Skrevet d. 02-09-2016 10:08:00

Den 1. oktober 2016 kan den 58-årige skibonit, Kurt Larsen, sætte sig tilrette i direktørstolen i klubbens administration på Skyttevej 6 i Egeris. Herfra skal han fremover lede Skive IK i bestræbelserne på at bevare positionen som en af de 24 bedste klubber i dansk fodbold.

Kurt Larsen er et kendt navn i Skive og hos omegnsklubberne. Han er selv tidligere aktiv fodboldspiller på førsteholdsniveau, hvor han i 1980´erne tørnede ude for Skive IK og Viborg FF, blandt andet med et år i 1. division, der dengang var den højeste række i Danmarksturneringen.

Siden har Kurt Larsen været aktiv seniortræner i Skive IK og i nogle af omegnsklubberne, og fodbold har altid været hans store interesse. I det civile liv har Kurt Larsen i 23 år været salgskonsulent hos Jens Fogh A/S i Skive, der siden er overtaget af Bjarne Nielsen-koncernen. Senest kommer Kurt Larsen fra en stilling som erhvervskonsulent hos Uggerhøj i Herning, der er et af Jyllands største bilhuse.

Salg og kundehåndtering er nogle af de kvalifikationer, som Kurt Larsen besidder, og i kombination med et enestående netværk og interessen for fodbold, passer han perfekt til jobbet.

”Jeg glæder mig til udfordringerne og håber med tiden at kunne gøre en forskel. Jeg ser frem til at komme rundt og snakke med vores mange sponsorer, og forhåbentligt kan vi også tiltrække nogle nye, da jeg har et stort netværk gennem de mange år i en af byens virksomheder,” siger Kurt Larsen.

Hos Skive IK er der glæde over, at det er lykkedes at finde en egnet kandidat til den vigtige stilling som direktør for forretningsdelen af fodboldklubben.

”Vi er utroligt glade for, at det nu er faldet på plads. Vi har søgt en direktør, der ikke alene skal have ansvaret for selskabet, men først og fremmest også skal varetage salgsarbejdet overfor vores sponsorer og andre samarbejdspartnere. Vi har i Kurt Larsen fundet en kandidat, der kender alt til fodboldlivet i Skive og som samtidig er velsignet med et godt sælgergen, så dette er vi rigtig glade for,” siger konstitueret direktør, Niels Thorsted.

I løbet af de kommende tre uger ventes Skive IK Elite at præsentere en ny og mere fleksibel struktur, hvor der samtidig også vil blive sat navn på klubbens nye bestyrelsesformand, da Peter Boel for nylig trak sig for at varetage klubbens interesser i Divisionsforeningen og DBU.