Skive IK afholder sponsor cykelløb 14 Juni 2016

Skrevet d. 26-04-2016 13:24:08

Skive IK breddeafdelingen afholder i år deres sponsor cykelløb tirsdag den 14 juni 2016

SIK cykelløb er efterhånden en ældre tradition, hvor medlemmerne har kunnet skaffe penge til klubben og til de enkelte hold. SIK cykelløb er for U13 og op til Mastersspillere, ledere, trænere, sponsorer og frivillige, men til gavn for alle i breddeafdelingen.

Klubben håber at så mange som mulige vil være med til at give denne tradition en livstrængende indsprøjtning og bidrage til fællesskabet.

Klubben har i år brug for at alle bakker op om arrangementet. Både for at cykle økonomi til klubben, men også for at lave noget fælles, på tværs af aldre, køn og hold.

Samtidigt gives spillerne mulighed for at cykle penge hjem til sit eget hold, så der kan laves noget til gavn for fællesskabet på holdene.

Der kommer mere info ud til trænerne