Skive hjemme mod svækket Brabrand

Skrevet d. 31-07-2017 16:37:05

Skives næste modstander, Brabrand, kom ikke i kamp i premiereweekenden. Der stod så meget vand på Brabrands hjemmebane, at kampen mod Roskilde måtte aflyses.

De to klubber er nu blevet enige om, at den udsatte kamp bliver spiller tirsdag med kampstart kl. 17.30.
Brabrand har for øvrigt i denne sommer sagt farvel til flere spillere, Ruben Nygaard, Christoffer Hansen og Mathias Haarup, har alle sagt farvel til Brabrand over sommeren, og nu mister 1. divisionsoprykkerne endnu en profil, den 34-årige midtbanespiller Rasmus Ingeman valgt at drosle ned for fodbolden.
Midtbanespilleren har været i Brabrand i halvandet år, men han vælger nu at rette mere tid på familien og civiljobbet i Hobro IK.
- Rasmus Ingeman har ydet en kæmpe indsats, og jeg tror ikke, at vi ville være rykket op uden Rasmus. Han har været en stor general, som de unge spillere har kunnet læne sig op af. Vi håbede til sidste, at vi kunne få Rasmus med op i NordicBet Ligaen, idet han ville have været en vigtig skikkelse på vores hold, siger træner Tom Støjberg til klubbens hjemmeside.
Kampen mod Brabrand spilles på søndag på Såar Nord Arena og kan give hjemmebanedebut til Mikkel Frandsen, der spillede det sidste kvarter i Nykøbing. Mikkel ses på billedet sammen med sportschef Rasmus Brandhof.

Søndag den 22. oktober 2017