Skive henter kæmpetalent i FCM

Skrevet d. 15-08-2017 10:22:07

Skive IK kunne tirsdag formiddag offentliggøre, at klubben via edn lejeaftale henter kæmpetalentet Kaan Kairinen fra talentfabrikken i FC Midtjylland.
Kaan Kairinen er født og opvokset i Finland. Den unge midtbanepiller er født den 22. december 1998, hvilket med sine kun 18 år gør ham til den yngste spiller i førsteholdstruppen i FC Midtjylland.
Kaan Kairinen spiller central midt og kan gå en stor fremtid i møde. Han er nemlig blevet kåret til et af sin årgangs største talenter i verden på The Guardians liste.
Den venstrebenede midtbanespiller fik debut i den bedste finske række den 25. oktober 2014, som 15-årig, for sin tidligere klub FC Inter Turku og efter skiftet til FC Midtjylland er det blevet til to superligakampe.
Kaan Kairinen har spillet på både det finske U17- og U19-landshold og han er netop nu aktuel i truppen til det finske U21-landshold.
Sportschef Rasmus Brandhof kunne for kort tid siden udsende følgende pressemeddelelse om lejeaftalen:
Skive IK har hermed fornøjelsen af at meddele, at man har lavet en lejeaftale med FC Midtjylland ang. Kaan Kairinen.
”Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at vi i dag har lejet Kasper Kaan Kairinen i FC Midtjylland. Kaan er et utroligt stort talent, som sidste år var på The Guardians list over de 40 mest talentfulde spillere i verden på årgangen. Det er ikke hver dag vi i Skive IK får chancen for at hente en så talentfuld spiller, men det har kunnet lykkes med stor hjælp og velvillighed fra Kaan og FC Midtjyllands side. På trods af hans unge alder har han allerede spillet over 25 kampe i den bedste finske række, samt 2 superligakampe for FC Midtjylland. Han har spillet på de finske ungdomslandshold og er pt udtaget det finske U21-landsholds kommende kampe.”
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu