Skive har revance til gode mod FCK

Skrevet d. 04-09-2017 14:20:14

Når Skive IK om godt 14 dage i landspokalens 3.runde skal møde de mangedobbelte danske mestre, og de seneste tre års pokalvindere, FC København, på hjemmebanen Spar Nord Arena, har Skive-drengene revanche til gode.

For 13 år siden mødtes de to hold i en mindeværdig kamp på Skive Stadion, hvor københavnerne vandt med 2-0 på to mål af Peter Møller, der senere er blevet kendt som tv-vært.
Kampen fik dog et kedeligt efterspil, da flere FCK-fans kom op at toppes indbyrdes, og politiet blev nødt til at sætte politihunde ind for at dæmpe gemytterne.
Efter proportionerne skal 3. Runde af landspokalen spilles den 19./20. September, altså tirsdag eller onsdag om 14 dage, men på nuværende tidspunkt har parterne ikke været i kontakt om spilledato eller -tidspunkt.
Skive IK har flere gange tidligere nået langt i landspokaltureningen og været oppe mod superligahold. I 2009/10 blev Esbjerg i tredje runde besejret med 2-1, men runden efter måtte Skive i 4. Runde se sig besejret af Lyndby med 5-2.
Det er kun halvandet år siden, at Brøndby var på besøg i en kvartfinale-kamp på Spar Nord Arena, men den dag var Skive desværre blevet overmatchet og holdet fra Vestegnen vandt med 3-0.
Pokalens tredje runde:
Middelfart-Viborg/AaB
Hvidovre-Husum/Helsingør*
Vejgaard-FC Nordsjælland
Fredericia-AGF
Fredensborg/HIK-Kjellerup/Silkeborg*
Holbæk-AC Horsens
Ledøje-Smørum-Brøndby
Otterup-Randers FC
Skive-FC København
Vendsyssel/Brabrand-SønderjyskE
Slagelse B&I-Hobro
Hedensted IF-Lyngby
Greve-FC Midtjylland
Fremad Amager-OB
Næstved-HB Køge
VB 1968-Jammerbugt
Vi lover at vende tilbage senere med mere nyt om det spændende møde med FCK på Spar Nord Arena
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu