Skive bedst i varmen

Skive bedst i varmen På et solbeskinnet Sparekassen Thy Aren...
Skrevet d. 09-06-2014

Skive bedst i varmen

På et solbeskinnet Sparekassen Thy Arena fightede de gule lige akkurat en sejr med hjem til Skive. Gennem specielt kampens første time spillede hjemmeholdet fra Thisted godt med. Med et kompakt udgangspunkt forsøgte hjemmeholdet når mulighederne bød sig at komme hurtigt af sted over kanterne. Og dette lykkedes holdet ganske fint med i store dele af kampen. Og ved flere lejligheder var holdet ganske nærgående.

Men da hjemmeholdets Mikkel Taiki Pedersen efter en times spil blev præsenteret for sit andet gule kort i kampen, tippede opgøret lige akkurat til fordel for SIKerne. Ganske vist var hjemmeholdet fortsat farlige, når muligheden for en omstilling bød sig, men kræfterne forsvandt i takt med, at solen bagte mere og mere. Så det var set over hele kampen fortjent, at det blev SIK, som endte som vindere. Sejsmålet sat ind af John Dyring, der pludselig befandt sig helt alene med hjemmeholdets keeper Thorsten Marx, da en fremlægning fra Nicolas Bøgild smuttede mellem benene på en Thisted-forsvarer. Og den mulighed udnyttede en velspillende og hårdtarbejdende Dyring sikkert.

Fra kampens start var det SIK-holdet, der svang taktstokken og med kvikt spil fik flyttet hjemmeholdet godt rundt. Men efter tretten minutters spil slog et godt kæmpende hjemmehold til. Efter flot kombinationsspil blev bolden fra højre side sendt ind i hovedet på Søren Nielsen, der pandede bolden kontant i kassen bag Tunde Ogunbiyi i Skive-målet.

Få minutter efter scoringen valgte cheftræner Jakob Michelsen at erstatte en overtændt Mikkel Jespersen med 17-årge Sebastian Lau. Og kort efter indskiftningen sendte Lau bolden i kassen, men han var forinden vinket offside. Senere i halvlegen blev Nicolas Bøgild spillet fri i dybden af Sebastian Lau, men hjemmeholdets keeper fik blokeret Bøgilds afslutning. Men få sekunder før dommer Michael V. Jensen fløjtede til pause efter næsten fem minutters tillægstid dukkede Nicolas Bøgild op og headede udligningen i kassen.

Efter pausen indledte Skive-mandskabet med atter at sætte hjemmeholdet under tryk og allerede efter to minutter sendte Nicolas Bøgild et godt frispark af sted, men igen var hjemmeholdets keeper på plads. Og efter et kvarter af anden halvleg kom så episoden, der kostede hjemmeholdets Mikkel Taiki Pedersen sit andet gule kort. En hurtig omstilling endte hos Sebastian Lau og på kanten af feltet, blev unge Lau nedlagt af Thisted-forsvareren. En forseelse der korrekt blev takseret til gult.

Umiddelbart efter udvisningen var hjemmeholdet meget tæt på at komme i front, da et godt indlæg fra venstre endte hos Kasper Østervemb i modsatte side. Men heldigt for SIKerne sneg hovedstødet sig lige netop udenom fjerneste stolpe. Kort efter erstattede Jesper Thor Larsen en flad Andreas Kiilerich, der var med igen for første gang i dette forår. En optræden han slap ganske fornuftigt fra. Og med små tyve minutter tilbage af opgøret var der så optræk til udligning på kontoen med udvisninger. Hjemmeholdets Søren Jensen blev sendt af sted på en lang stikning med Jakob Andersen og Mads Eriksen i hælene. Og på kanten af feltet blev Thisted-angriberen stoppet af en tackling af Mads Eriksen. Hjemmeholdet appellerede kraftigt for rødt kort til Eriksen, men dommer Michael V. Jensen vurderede hændelse til gult, hvilket på afstand så ud til at være en korrekt vurdering.

Efter John Dyrings føringsmål var SIK-holdet vel reelt tættere på at udbygge føringen end hjemmeholdet på at udligne. Bedste forsøg stod Jesper Henriksen for, da hans hovedstød var millimeter fra at overliste hjemmeholdets keeper. Begge mandskaber led i varmen, men i slutfasen var der flest kræfter hos de gule. Om end flere af de gule også så lidt brugte ud.

Næste opgave for SIK-holdet er næste lørdag, hvor sæsonens sidste hjemmek

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu