Skidt tjent med uafgjort

Skidt tjent med uafgjort Der var på forhånd lagt op til et t...
Skrevet d. 11-11-2012

Skidt tjent med uafgjort
Der var på forhånd lagt op til et tæt og jævnbyrdigt opgør, da vi søndag gæstede FC Hjørring. Og bedømt på slutresultatet 2-2 var opgøret tæt og jævnbyrdigt. Men ser man på selve kampen, var den knap så tæt og jævnbyrdig. Gennem størstedelen af opgøret var det nemlig SIKerne der dominerende. Men desværre kneb det endnu engang med skarpheden - specielt foran hjemmeholdets mål.
På en svær og nærmest håbløs bane var de gule gennem så og sige hele kampen hjemmeholdet overlegne. Alle i gult var toptændte, og kollektivet viste sig fra sin absolut bedste side. Flere gange kom vi frem til åbne målchancer, men desværre manglede skarpheden. Hjemmeholdets målmand Karim Zaza havde ellers i slutningen af første halvleg gjort opgaven lidt lettere for os, da han fik et direkte rødt kort efter at have givet en tilskuer fingeren.
Vurderet på antallet af oplagte scoringsmuligheder kunne og burde vi have scoret væsentligt flere gange end de to mål det blev til. Blandt mange SIK-muligheder noteredes tre afslutninger på træværket - den sidste dybt inde i overtiden, hvor Jesper Henriksens skud ramte indersiden af stolpen og trillede langs stregen til modsatte stolpen inden den blev clearet af hjemmeholdet.
Første Skive-scoring blev sat ind af topscorer Morten Beck, der med scoringen nu er noteret for ni træffere i sæsonen. Men glæden varede set med gule briller kort, da hjemmeholdet med godt tyve minutter igen fik tilkendt straffespark. Dømt på Matias Olesen mod hjemmeholdet bedste mand Michael Nielsen.
Godt ti minutter før tid bragte Jesper Henriksen SIK på vinderkurs med scoringen til 1-2, men to minutter før tid fik hjemmeholdet stik mod spil og chancer udlignet, da Søren Phillip kom først på en lang fremlægning.
Efter kampen havde sportschef Jesper Larsen følgende kommentar til dagens opgør: - Det er helt grotesk. Vi spiller en super kamp og spiller dem i store dele af kampen ud af brædtet. Alt hvad vi gør er perfekt, men vi brænder 6-7 kæmpe chancer. Vi burde have lukket kampen på nogle af de store muligheder, vi har. Drengene hænger naturligt nok lidt med skuffen lige nu, men vi må op på hesten igen. Og iøvrigt ros til et bravt kæmpende Hjørring-hold.
Næste opgave er søndag den 18. november hjemme på SPARBANK Arena, Her får vi i årets sidste hjemmekamp besøg af "næsten-naboerne" fra Hobro.
Kampfakta:

FC Hjørring - Skive IK 2-2 (0-0)

Målscorer:

0-1 50. min. Morten Beck Andersen

1-1 69. min. Michael Byskov, straffespark

1-2 78. min. Jesper Henriksen

2-2 88. min. Søren Phillip

Startopstilling:

Jonas Jensen, Matias Olesen, Jesper Nielsen, Jacob Andersen, Mads Eriksen, Mikkel Jespersen, Martin Thomsen, Kristian Nielsen, Jesper Henriksen, Kristoffer Nygaard, Morten Beck Andersen.

Udskiftning:

46. min. Nicolas Bøgild afløser Kristoffer Nygaard

78. min. Jesper Thor Larsen afløser Matias Olesen

Advarsel:

FC Hjørring:

Skive: Kristian Nielsen

Udvisning:

FC Hjørring: Karim Zaza

Tilskuertal: 623

Dommer: Dennis Mogensen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu